OVO JE BAŠ PRLJAV POTEZ! Isplivao video-snimak Nanelija kako DAVI IGRAČA ZVEZDE! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesportski potez košarkaša Partizana.

OVO JE BAŠ PRLJAV POTEZ! Isplivao video-snimak Nanelija kako DAVI IGRAČA ZVEZDE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli, jedan od košarkaša koji su nedavno odbili da se pozdrave sa igračima Crvene zvezde pre početka meča, izazvao je burne reakcije javnosti svojim postupkom. Ovaj incident, koji je prvobitno prošao neprimećeno, postao je predmet rasprave na društvenim mrežama nakon druge pobede Crvene zvezde u finalnoj seriji AdmiralBetABA lige protiv Partizana.

Iako je Naneli bio jedan od igrača koji su odbili pozdrav, pravi šok usledio je tokom meča kada je uhvatio Stefana Lazarevića za vrat prilikom građenja nakon slobodnih bacanja. Ovaj agresivni potez nije promakao pažljivim posmatračima, a kasnije se pojavio i na društvenim mrežama u vidu krupnog plana. Naneli je na tom meču postigao svega dva poena, što je možda ukazivalo na njegovo nezadovoljstvo ili frustraciju sopstvenom igrom.

 

 


Ovakvo neprijateljsko ponašanje Nanelija izazvalo je osude javnosti, ali i postavilo pitanje njegovog sportskog ponašanja i fer pleja. S obzirom na predstojeći treći meč finalne serije, koji je prvi na kom je Partizan domaćin, ostaje da se vidi kako će se ovaj incident odraziti na atmosferu u timu i da li će biti dodatnih tenzija tokom narednog susreta.

Stoga, dok navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod narednog meča, ostaje da se vidi da li će Naneli i Partizan uspeti da se oporave od poraza u prva dva meča i fokusiraju na sportsku borbu na terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading