ALKARAZ SA DVA LICA: NOVAK nije savršen, IMA MANE i vide se! Evo ko je za Španca NAJBOLJI TENISER SVETA!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos odmara nakon povrede.

ALKARAZ SA DVA LICA: NOVAK nije savršen, IMA MANE i vide se! Evo ko je za Španca NAJBOLJI TENISER SVETA!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Karlos Alkaraz i Novak Đoković izgradili su rivalstvo u poslednjih nekoliko godina. Nole je teniska ikona i najbolji svih vremena, dok mladi Španac nastoji da se vine u teniske visine.

Alkaraz je trenutno povređen i propustio je ATP masters u Barseloni, pa ima slobodnog vremena za intervjue, gde je govorio i o našem Noletu.

- Đoković nikada nije ranjiv. Sada nema izuzetne rezultate, iako su i dalje veoma dobri. Igrao je polufinale grend slema i mastersa u Monte Karlu, a navikli smo da ga vidimo kako sve osvaja - rekao je Karlos Alkaraz, pa dodao da niko nije savršen:

- Niko to nije. I Đoković ima slabe tačke, iako izgleda da ih nema. Ali teško ih je pronaći, jer su veoma male i jedva se vide. 

Ipak, Španac smatra da mu je najveći rival trenutno Janik Siner.

- On je trenutno najbolji na svetu. Sa njim ću deliti sezonu i karijeru, pokušavam da napredujem i radim stvari koje mogu da mu naprave probleme. Siner je taj koji me tera da napredujem kao igrač. Đoković i Medvedev su tu, ali me tokom narednih godina očekuje borba sa Sinerom. Prošle sezone sam rekao da će osvojiti grend slem i biti broj jedan. Sad ima veliki trofej, drugi je na svetu, nedostaje mu još prva pozicija - dodao je španski teniser.

On je dosao osvojio dve grend slem titule, dok je Đoković rekorder večne liste sa 24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
marina

18.04.2024 08:23

U njegovim godinama neces moci ni da hodas a kamoli da trcis.