PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE POVODOM OTKAZA IGORA DULJAJA: Evo šta su poručili iz Humske!

Autor:

Sport

29.04.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone'' - navode iz Humske.

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE  POVODOM OTKAZA IGORA DULJAJA: Evo šta su poručili iz Humske!

Foto: Starsport

Upravni odbor Partizana doneo je odluku da Igor Duljaj više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba ovog renomiranog fudbalskog kluba. Nakon sastanka Upravnog odbora, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema među navijačima Partizana.

Povodom ove odluke koja će sigurno šokorati čitavu srpsku fudbalsku javnost oglasili su iz Humske saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub "Partizan" obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata. 

- Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera. 

- Ovaj potez dolazi u momentu kada je klubu najpotrebnija stabilnost i sigurnost u igri. Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba. Ovaj potez ima za cilj da promeni dinamiku i unese novu energiju u tim u momentu kada je svaki poen od izuzetnog značaja.

- Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri. Duljaj je ostavio trag u klubu i ostane će upamćen po svom doprinosu. Ova odluka predstavlja veliki korak za klub i nadamo se da će doneti pozitivne rezultate u preostalom delu sezone - zaključuju iz Partizana.

Duljaj je Paritzan vodio ukupno na 54 utakmice i ostvario je 30 poebeda uz 9 nerešenih i 15 izgubljenih mečeva. Ono što je sigurno je da je zaradio velike simpatije navijača, a od ekipe je izvukao maksimum. Prethodno trenersko iskustvo imao je i u Teleoptiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading