DULJAJU SE MRDA KLUPA: Ovaj podatak ne ide u korist treneru Partizana!

Autor:

Sport

21.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli katastrofalni u defanzivi.

DULJAJU SE MRDA KLUPA: Ovaj podatak ne ide u korist treneru Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su novi poraz u Superligi Srbije, ovoga puta od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju rezultatom 3:2. Prethodno, bolji od Partizana bio je Čukarički i to identičnim rezultatom (3:2). Glavni problem crno-belih ove sezone leži u njihovoj užasnoj defanzivnoj liniji koju je skrpio trener Partizana Igor Duljaj.

Igor Duljaj je preuzeo klupu Partizana krajem februara 2023. godine. Iako je na početku bio lider na tabeli Superlige Srbije, za vrlo kratko vreme došao je na minus 10 u odnosu na Crvenu zvezdu. Prošle godine, završio je na 4. mestu u šampionatu Srbije, a sa Partizanom doživeo je brodolom u Evropi, izgubivši od Nordsjelanda sa ukupnih 6:0, u borbi za Ligu konferencija.

Nakon što je sa Partizanom doživeo brodolom od Nordsjelanda, izbačen je iz borbe za Ligu konferencija. Pod vođstvom Igora Duljaja, tim Partizana primio je čak 48 golova u 44 zvanična meča Superlige Srbije. Ovaj ogroman broj primljenih golova predstavlja jedan od glavnih problema koje treba rešiti.

Očigledno je da su defanzivni problemi ključni faktor poraza Partizana u ovoj sezoni Superlige Srbije. Sigurno je da na leto očekuje veliki posao Duljaj ukoliko ostane u Humskoj, a fokus mora da bude na defanzivnoj liniji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading