LUDNICA U ISTANBULU! OBRADOVIĆ JEDVA SMIRIO IGRAČE DA SE NE POBIJU SA BESNIM NAVIJAČIMA FENERA! Gudurić umalo od tragičara postao heroj! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćamo se u Kneževinu!

LUDNICA U ISTANBULU! OBRADOVIĆ JEDVA SMIRIO IGRAČE DA SE NE POBIJU SA BESNIM NAVIJAČIMA FENERA! Gudurić umalo od tragičara postao heroj! (VIDEO)

Foto: Twitter

Košarkaši Monaka uspeli su da izbore petu utakmicu u plej of seriji TOP8 Evrolige protiv Fenerbahčea nakon što su u ludom meču u Istanbulu slavili sa 65:62!

Utakmica nije mogla da ima luđi tok. Činjenica da je rezultat posle treće četvrtine iznosio "svega" 48:47 u korist gostiju dovoljno govori o tome koliko smo čvrstu i neizvesnu utakmicu gledali u Ulker Areni, za razliku od prethodne tri koje su bile odigrane na veliki broj poena.

Na tačno 1:43 do kraja Marko Gudurić je bio precizan sa poludistance postavivši rezultat na 57:58. Međutim, čovek koji je često tokom ove serije bio prozivan kako ne preuzima odgovornost kada treba, Majk Džejms, zapušio je usta kritičarima "klač" trojkom preko Marka Gudurića na 52 sekunde do kraja. Činilo se da će srpski reprezentativac biti potpuni tragičar kada je posle ukradene lopte Kalatesa u kontri dobio žestoku "dandaru" od strane Donta Hola u odlučujućim momentima, ali je onda muški izašao i preuzeo odgovornost, te pogodio kada je trebalo van linije 6,75. Tako se Fener niotkuda vratio u samoj završnici, pa je utakmica ponovo bila na jedan posed.

Onda su dešavanja na terenu kulminirala, pošto Džejms nije uspeo da uvede loptu u igru za pet sekundi, pa je ona pripala istanbulskom timu koji je imao napad za fajnal-for. A promašio ga je Skoti Vilbekin koji nije pogodio poslednji flouter na meču, da bi Hol u poslednjoj sekundi zakucao i definitivno vratio seriju u Kneževinu.

Ali, ni to nije bio kraj haosu, koji je zapravo tek tada počinjao. Odmah nakon što su arbitri poslednji put dunuli u pištaljku, usledio je žestok sukob navijača Fenera koju su se našli na terenu sa igračima Monaka koje je Saša Obradović smirivao da se ne obračunaju. Naravno, glavni je bio Majk Džejms, a ozbiljnije posledice su nekako bile izbegnute nakon intervencije čuvara i stručnih štabova. Jasikevičijus se posle meča čak i izvinio svima zbog nesportskog ponašanja svojih pristalica koji možda neće imati priliku da više gledaju ove sezone svoj tim u Evroligi. Da li će to biti slučaj saznaćemo osmog maja kada se igra revanš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading