SJAJNI GUDURIĆ U DRUGOJ POBEDI FENERA NAD MONAKOM! Obradović na pragu ELIMINACIJE!

Autor:

Sport

01.05.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotov je prvi od dva meča večeras.

SJAJNI GUDURIĆ U DRUGOJ POBEDI FENERA NAD MONAKOM! Obradović na pragu ELIMINACIJE!

Foto: Twitter/AS Monaco Basket

Košarkaši Fenerbahčea poveli su u TOP8 fazi sa 2-1 u seriji protiv Monaka nakon što su večeras u Istanbulu slavili sa 89:78 nad Obradovićevim timom.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Biberović sa 14 poena, poen manje imao je Kalates uz pet asistencija, po 11 su dodali Vilbekin i Gudurić koji je dodao i šest asistencija.

U poraženom sastavu istakli su se Dijalo sa 23 poena i sedam skokova, odnosno Blosongejm, Lojd i Džejms sa po 11 poena.

Fenerbahče je do pobede došao relativno lako, posebno u drugom poluvremenu gde je uspeo da kontroliše rezultat i uspešno odbije svaki pokušaj Monaka da se vrati u igru. Gosti su celo vreme bili na nekoj "pristojnoj" razlici, ali od kraja prve četvrtine nisu uspeli da povedu na meču. Iako su gosti iz Kneževine uspeli da se približe na 75:71 tokom završne deonice, Fener je sjajno odreagovao, povećao prednost na +9 i time rešio pitanje pobednika bez većih uzbuđenja u finišu.

Ovom pobedom, Fenerbahče se nalazi na korak od plasmana na završni turnir, dok će četvrti meč serije biti odigran u petak od 19.45 časova. Ukoliko tim iz Istanbula ostvari još jednu pobedu, obezbediće svoje mesto na prestižnom Fajnal for turniru u Berlinu, a Obradović i njegov tim će završiti učešće.

Drugi meč koji je na programu večeras igra se trenutno u Vitoriji, gde Real i Baskonija igraju veoma tesnu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading