BUKA IZ PIONIRA DOSTIGLA REKORDAN BROJ DECIBELA! Ljudi, ovo je NEVIĐENO! (FOTO)

Autor:

Sport

15.05.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tribinama je više od 8.000 navijača.

BUKA IZ PIONIRA DOSTIGLA REKORDAN BROJ DECIBELA! Ljudi, ovo je NEVIĐENO! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju finalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Ulog je ogroman, a crveno-beli su poveli nakon prvog meča.

U drugom, koji se igra u Pioniru, takođe pred delijama, atmosfera je na vrhuncu. Na tribama je više od 8.000 delija, pa domaći imaju ogromnu podršku. Jedan od navijača na svom ručnom satu izmerio je jačinu buke u dvorani. Naime, ona iznosi čak 115 decibela što se retko kada dešava. Navijači Zvezde, dakle, napravili su paklenu armosferu.

 

 

U dvorani su, osim 8.000 delija, i neke poznate face. Među prvima je stigao novi košarkaš crveno-belih Uroš Plavšić. On je dobio ovacije i skandirali su mu „Delije, delije ajmo svi u glas, Uroš Plavšić jedan je od nas“. On igra na poziciji centra i stiže iz Mege, a stigao je i Boriša Simanić, bivši igrač Zvezde i reprezentativac Srbije.

U prvim redovima je i Marko Pantelić, proslavljeni fudbaler i miljenik delija, donedavno funkcioner Fudbalskog saveza Srbije. Takođe i slavni napadač Mihajlo Pjanović zajedno sa bratom Miloša Teodosića Jovanom. A, tu je i Teova supruga Jelisaveta s ćerkom. Sportski direktor fudbaler Mitar Mrkela ne odskače od tog društva, kao ni Dragan Mrđa. 

Nakon večerašnjeg meča, serija se seli pred „grobare“, u najveću dvoranu na Balkanu – Beogradsku arenu. Po planu, treći meč na programu je 19. maja, dok bi četvrti trebalo da se odigra dva dana kasnije na istom meču. Eventualna majstorica bi vratila seriju u „Pionir“, budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading