BRAVO, OLGA! Danilovićeva se vratila iz mrtvih i srušila Amerikanku!

Autor:

Sport

15.05.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čiriko savladana rezultatom 2:1.

BRAVO, OLGA! Danilovićeva se vratila iz mrtvih i srušila Amerikanku!

Foto: Starsport

Olga Danilović

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je značajan uspeh na ITF turniru u Madridu pobedivši Amerikanku Luizu Čiriko rezultatom 2:1. Iako je Čiriko povela sa 1:0 u setovima, Danilovićeva se uspešno vratila u meč osvojivši naredna dva seta. Iako je Amerikanka imala sedam brejk lopti, srpska teniserka je uspela da se izbori sa svakom od njih i na kraju zabeleži trijumf.

Jedan od ključnih momenata meča bio je povratak Danilovićeve nakon gubitka prvog seta. Iako je Amerikanka imala prednost, srpska teniserka nije dozvolila da je to obeshrabri, već je pokazala neustrašivu borbu i odlučnost da se vrati u meč i ostvari pobedu. Treba istaći da je Danilovićeva 112. na svetu, dok je Amerikanka 110 mesta iza nje. Meč je trajao pet minuta manje od tri sata provedenih na terenu.

U narednom kolu, Olga Danilović će igrati protiv Špankinje Lejre Romero Gormaz, koja se trenutno nalazi na 262. mestu VTA liste. Biće interesantno videti kako će se srpska teniserka nositi sa ovom izazovnom protivnicom i da li će uspeti da nastavi svoj uspešan niz na turniru u Madridu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading