OLGA DANILOVIĆ PRIREDILA SENZACIONALAN PREOKRET! Spasila ČETIRI meč lopte pri setu zaostatka, pa SLAVILA!

Autor:

Sport

24.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne viđa često!

OLGA DANILOVIĆ PRIREDILA SENZACIONALAN PREOKRET! Spasila ČETIRI meč lopte pri setu zaostatka, pa SLAVILA!

Foto: Tanjug

Olga Danilović ostvarila neverovatan preokret u Madridu


U prvom kolu Mastersa u Madridu, srpska teniserka Olga Danilović napravila je neverovatan preokret protiv francuske teniserke Klare Burel. Nakon izvanredne borbe, Danilovićeva je trijumfovala rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 7:6(10:8), 6:4.

Prvi set prepun neizvesnosti

Prvi set je bio prepun neizvesnosti, sa nekoliko neverovatnih brejkova. Samo jedan gem je osvojen na svoj servis, i to od strane Francuskinje Burel, čime je osvojila prvi set rezultatom 6:3.

Spektakularni preokret u drugom setu
Republika

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Drugi set doneo je spektakularni preokret. Francuskinja je povela sa 4:0, ali je Olga uspela da se vrati u igru. Osvojila je dva vezana gema, smanjila zaostatak na 4:2, a onda nastavila da pruža snažan otpor. Nakon izuzetno ujednačenog taj-brejka, Danilović je odnela pobedu u drugom setu rezultatom 7:6(10:8).


Uzbudljiva završnica trećeg seta

Ni treći set nije razočarao ljubitelje tenisa. Nijedna teniserka nije uspela da obezbedi svoj servis, ali je na kraju Olga uspela da slavi rezultatom 6:4, nakon izuzetno ujednačene borbe.

Olga Danilović će nastaviti takmičenje u Madridu susretom sa Danijel Kolins, a taj meč je na programu 26. aprila. S obzirom na izvanredan preokret u prvom kolu, s nestrpljenjem se očekuje njen sledeći nastup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading