SRBI DOBILI RIVALE U MADRIDU! Duci OPET može na Cicipasa!

Autor:

Sport

22.04.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kecmanović solidno prošao.

SRBI DOBILI RIVALE U MADRIDU! Duci OPET može na Cicipasa!

Foto: Starsport

Masters u Madridu: Kecmanović protiv Žanga u prvom kolu

Srpski teniser Miomir Kecmanović će se suočiti sa kineskim teniserom Žižen Žangom u prvom kolu Mastersa u Madridu. Kecmanović se trenutno nalazi na 66. mestu ATP liste, dok je Žang na 49. poziciji. Njih dvojica su se susreli samo jednom do sada, 2017. godine na turniru u Čengduu, gde je Kecmanović odneo pobedu rezultatom 6:3, 6:3.

Duel za drugo kolo

Pobednik duela između Kecmanovića i Žanga će se suočiti sa Norvežaninom Kasperom Ruda u drugom kolu. Ruda će imati slobodan ulaz u prvo kolo, pa će biti odmoran za svoj naredni meč.

Lajović i Cicipas (opet)

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Lajović


Pored Kecmanovića, još jedan srpski teniser, Dušan Lajović, će učestvovati na ovom prestižnom turniru. Lajović će se u prvom kolu suočiti sa kvalifikantom, dok će eventualni pobednik ovog meča igrati protiv Stefanosa Cicipasa iz Grčke u drugom kolu.

Nosici na turniru

Španski teniser Karlos Alkaraz će braniti titulu na ovogodišnjem Mastersu u Madridu, dok je Italijan Janik Siner postavljen za prvog nosioca. Ni Rafael Nadal neće izostati sa ovog turnira, a u prvom kolu će se suočiti sa Amerikancem Darvinom Blančom.

Nagradni fond i datumi turnira

Masters u Madridu će se održati od 24. aprila do 5. maja, a igraće se za impresivan nagradni fond od 7.877.020 evra.

Očekuje se uzbudljiv teniski spektakl na ovom turniru, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju mečeve svojih omiljenih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading