NAJAVLJENA SPECIJALNA EMISIJA NA PINKU: Jovana Jeremić vodi JUTARNJI PROGRAM direktno iz svoje luksuzne vile!

Autor:

Zabava

03.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je otkrila da priprema specijalno izdanje svoje emisije.

NAJAVLJENA SPECIJALNA EMISIJA NA PINKU: Jovana Jeremić vodi JUTARNJI PROGRAM direktno iz svoje luksuzne vile!

Foto: Pink

Jovana Jeremić će otvoriti vrata svoje nove luksuzne kuće u Grockoj, koju je dobila od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića.

Vila će nositi naziv "Vila Jovana" i već na ulazu se ističe znak u obliku zvezde sa inspirativnom porukom "Pazi šta želiš, sve će ti se ostvariti. Voli, moli, veruj i radi. Radi!!! Ja živim svoju špansku seriju. Sve sto sam rekla, ostvarilo mi se. Bogu hvala! Nedelja, Vaskrs."

Zanimljivo je da će Jovana u nedelju voditi Jutarnji program direktno iz svog doma, a ne iz studija, što predstavlja prvi put da se ovakav događaj desi. Ovo će svakako biti posebno izdanje programa koje će gledaoci sa nestrpljenjem iščekivati.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić, Instagram

 

Vila Jovana se ističe ne samo svojom ekskluzivnom lokacijom, već i sadržajem. Pored impresivnog bazena, dvorište obiluje ležaljkama i barskim stolovima, pružajući idealno mesto za opuštanje i uživanje. Takođe, tu je i voćnjak, kao i predivan pogled na reku, što ovu nekretninu čini još primamljivijom.

Jovana Jeremić će u nedelju dočekati novinare i pokazati svoj novi dom koji je postao predmet velike pažnje medija i javnosti. S nestrpljenjem se očekuje otvaranje "Vile Jovana" i sigurno je da će ova luksuzna nekretnina privući veliku pažnju javnosti.

- Ide mi fantastično, možda bih mogla u međuvremenu na još jednu dodatnu platu kod Dragana. Što da ne, ja sam tip koji voli da radi, to uvek rado kažem. Nikad ne bih bila gladna i žedna, uvek bih našla posao da se neke parice zarade. Kad si sposoban, uvek se snađeš, poenta je da umeš da napraviš novac. Krenula sam od nule i umem da pravim novac - iskreno je govorila voditeljka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading