TAMARA ĐURIĆ VRATILA SILIKONE: Ponovo otišla pod nož, uradila nove "petice", OPERISALA UŠI i IZBELILA KOŽU!

Autor:

Zabava

17.05.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna crnka podvrgla se nizu plastičnih operacija, nakon kojih se oporavlja u svom domu!

TAMARA ĐURIĆ VRATILA SILIKONE: Ponovo otišla pod nož, uradila nove "petice", OPERISALA UŠI i IZBELILA KOŽU!

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

Atraktivna crnka Tamara Đurić svojim nedavnim plastičnim operacijama i promenama u životu izazvala je veliku pažnju javnosti. Kako saznaje Informer, Đurićeva je odlučila da ponovo poveća grudi, ovoga puta ugradivši "petice" od 550 kubika. 

Pored toga, ona je takođe odlučila da izbeli kožu, što je rezultiralo konstantnim nošenjem maske zbog krasta na licu i izbegavanjem dnevne svetlosti. Oporavak od ovih zahvata zahteva da Tamara već 30 dana provodi u svom stanu u elitnom delu prestonice, uz tim negovateljica koje su uz nju u svakom momentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tamarastar89

 

Pored operacije grudi i izbeljivanja kože, Đurićeva je takođe operisala uši i sada se oporavlja od svih zahvata. Izvor blizak Tamari Đurić za Informer otkriva da ona razmišlja o potpunom povlačenju iz javnog života. 

- Tamara je uradila nekoliko velikih intervencija. Najpre, stavila je ponovo silikone, i to 550 kubika, a kako bi podmladila kožu, po uzoru na svetske zvezde, skinula je prvi sloj i sada zbog krasti na licu konstantno mora da nosi masku. Strogo joj je zabranjeno da izlazi na dnevnu svetlost, te zbog toga već 30 dana provodi u svom stanu u elitnom delu prestonice. Unajmila je i tim negovateljica koje su sa njom u svakom momentu. Kao šlag na torti, operisala je i uši i sada se oporavlja od svih zahvata - priča izvor, pa dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tamarastar89

 

- Ona već određeni vremenski period razmišlja da se potpuno povuče iz javnog života. Ljudima oko nje govori da joj se šou-biznis gadi i sve ono što se u njemu dešava. Ne zanimaju je ni emisije, niti bilo kakve intervjui. Želi potpuno da se posveti odgajanju ćerkice, daleko od mulja zvani estrada, u koji je igrom slučaja pre više decenije upala - završava izvor blizak Tamari Đurić za Informer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading