Posle Emine našao sreću sa DRUGOM ŽENOM, a sada objavio RADOSNU VEST: Mustafa Sandal pokazao sliku BEBE (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska zvezda nakon razvoda od naše pevačice više nego ranije deli privatnost sa pratiocima na društvenim mrežama.

Posle Emine našao sreću sa DRUGOM ŽENOM,  a sada objavio RADOSNU VEST: Mustafa Sandal pokazao sliku BEBE (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Pevačica Emina Jahović, otkako se razvela od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, sa kojim je provela deset godina u braku iz kog imaju dva sina, svoju intimu čuva samo za sebe. Pošto je prošla kroz turbulentan period nakon razvoda Emina se posvetila svojoj karijeri i porodici.

Republika

Foto: Instagram.com

Mustafa Sandal u braku sa Melis

Međutim, javnost je primetila da se Mustafa, nakon što se ponovo oženio i pronašao novu sreću u braku sa Melis, otvorio prema pratiocima na Instagramu, deleći detalje svoje privatnosti, koji ranije nisu bili javno vidljivi.


Inače, Sandal je postao i aktivniji na Instagramu, gde sada deli slike sa sinovima, iz porodičnog doma, sa putovanja, čak i sa psom.
Republika

Foto: printskrin instagram

Mustafa Sandal objavio kako drži stopalo bratanca

Tako je nedavno objavio sliku sa tek rođenim bratancem, pohvalivši se da je postao stric.

- Beren je došao, dobrodošao! Postao sam stric - napisao je Eminin bivši suprug ispod objave u kojoj se pohvalio da je dobio bratanca, a ispod koje su se nizali komentari poput:

- "Preslatko" i "Nek je živ i zdrav"!

Mustafina otvorenost na društvenim mrežama naišla je na pozitivan odjek među pratiocima, koji su mu uputili brojne lepe komentare. Ova promena u njegovom ponašanju privukla je pažnju javnosti i izazvala pozitivne reakcije.

Podsećanja radi, Emina i Mustafa imaju dvoje dece, Jamana i Javuza, a pevačica je nedavno gostujući u jednoj emisiji ispričala ako je svekrva u početku nije podnosila, ali je naglasila da se to vremenom dosta promenilo, te da je ona najbolja baka njenim sinovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading