Nikola Rađen PROGOVORIO O NEVERSTVU: Otkrio kako je pokušao da spase brak sa Anom Kokić, pa završio s njenom KOLEGINICOM!

Autor:

Zabava

11.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji par ima dve ćerke koje je dobio iz velike ljubavi, dok je poznatom sportisti druga žena rodila i sina.

Nikola Rađen PROGOVORIO O NEVERSTVU: Otkrio kako je pokušao da spase brak sa Anom Kokić, pa završio s njenom KOLEGINICOM!

Foto: Printscre/drustvene mreze

Pevačica Ana Kokić i bivši vaterpolista Nikola Rađen razveli su se pre pet godina, a iz braka imaju dve ćerke Ninu i Tea. 

Foto: Promo

Ana Kokić je bila Rađenova velika ljubav

Proslavljeni sportista nedavno je progovorio kako su on i Ana pokušali da spasu svoj brak kada su shvatili da stvari ne funkcionišu najbolje.

- Pokušali smo, jesmo, nije da nismo, jesmo, ali smo bili dosta realni u tome mogu da ti kažem. Dosta smo bili realni u toj nekoj odluci i donošenju odluke i pronalaženju rešenja šta je najbolje za decu - rekao je Rađen za beogradske medije, pa se osvrnuo na to da li je bio neveran supruzi.

- Ne.

Ovaj Nikolin kratak odgovor ostavlja mnoga pitanja otvorenim, ali Rađen nije pružio dodatne informacije o ovoj temi. Međutim, Iako su Kokićka i Rađen pokušali da spasu svoj brak, na kraju su doneli odluku o razvodu.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Milica i Nikola Rađen sa tek rođenim sinom Alesejem


Nakon razvoda od Ane Kokić, Nikola Rađen je započeo novu vezu sa pevačicom Milicom Ristić, sa kojom je dobio sina Alekseja. Nedavno su njih dvoje proslavili krštenje sina, što je bio poseban događaj za njihovu porodicu.

Inače, mnogi su u vreme kada je dobio naslednika komentarisali Rađenov izgled, s obzirom na to da je nabacio vidan višak kilograma. Tada su ga prozivali po društvenim mrežama da deluje kao da se on porodio, a ne Milica.

Rađen je, dakle, sada u srećnoj vezi sa Milicom, dok Ana nastavlja svoj život sa svojim ćerkama. Ovo je primer kako ljudi mogu pokušati da reše probleme u braku, ali ponekad rastanak može biti najbolje rešenje za obe strane.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading