OGLASIO SE VLASNIK RESTORANA U KOJEM JE DEPARDJE NASRNUO NA FOTOGRAFA! Ovo je njegova verzija priče!

Autor:

Zabava

22.05.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je Barilarija prevezla u bolnicu.

OGLASIO SE VLASNIK RESTORANA U KOJEM JE DEPARDJE NASRNUO NA FOTOGRAFA! Ovo je njegova verzija priče!

Foto: Tanjug/AP Photo/Axel Schmidt

Francuski glumac Žerar Depardje ponovo se našao u centru skandala budući da je juče došlo do fizičkog okršaja između njega i poznatog paparaco fotografa Rina Barilarija u centru Rima. Isplivali su novi detalji o celom slučaju, a svoju verziju priče dao je i pretučeni fotograf.

Naime, glumac je u društvu tri osobe sedeo u restoranu u poznatoj ulici Via Veneto u Rimu kada je primetio da ga Barilari fotografiše. Fotograf Barilari (79) je rekao da je Depardjeova prijateljica Magda Vavrusova skočila i počela da ga udara pre nego što se ovoj tuči pridružio i sam glumac.

Policija je za CNN potvrdila da je "lokalni fotograf" podneo pritužbu u vezi s incidentom u Harry‘s Baru u utorak, ali nije otkrila imena umešanih. Pijero Lepore, vlasnik bara u Rimu, potvrdio je za CNN da se incident dogodio, ali nije svaljivao krivicu ni na koga.

Barilari često snima slavne osobe kako večeraju u restoranu koji je poznat po pojavljivanju u filmu Federica Felinija iz 1960. "La Dolce Vita", čiji je lik fotograf Paparaco navodno poslužio kao inspiracija izraz "paparaci".

- Dvadeset godina ovde nismo videli tuču. Ovakve stvari se ovde nikada ne događaju - rekao je Lepore telefonski za CNN, pa dodao:

- Navikli smo na slavne, kao i na paparace. Oni ne mogu jedni bez drugih. 

Kad su ga upitali za detalje, rekao je da ne može da komenariše jer sada postoji Barilarijeva prijava.

- Dao sam svoj iskaz policiji. Ne mogu više ništa da kažem - rekao je vlasnik restorana.

Ipak, otkrio je da je Barilari vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Milet, rekla je u izjavi za CNN da je Barilari bio taj koji je gurnuo Vavrusovu. Ona je dodala da je Vavrusova podnela prijavu rimskoj policiji u kojoj se navodi: 

- Fotograf me je gurnuo, dodirujući rukom moje grudi. U ovom trenutku u kojem iznosim tužbu još osećam bol, bilo je jako nasilno.

Vavrusova je takođe u bolnici, a advokatica je istakla da je Depardje potrčao da pomogne Varvusovoj nakon što je fotograf napao.

Barilari je najpoznatiji fotograf u Rimu koji je objavio nekoliko knjiga sa svojim fotografijama koje su uključivale pape, predsednike i zvezde poput Silvestera Stalonea, Šeron Stoun, Liz Tejlor i Frenka Sinatre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading