STIŽE SEDMA SEZONA "UBICA"! Vuk Kostić najavio nastavak HIT serije, EVO KADA POČINJE SNIMANJE!

Autor:

Zabava

17.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jesen se navršava osam godina od prve epizode popularne krimi-drame.

STIŽE SEDMA SEZONA "UBICA"! Vuk Kostić najavio nastavak HIT serije, EVO KADA POČINJE SNIMANJE!

Foto: Foto Vladimir Avramović

Serija "Ubice mog oca" stekla je ogromnu popularnost kod publike, a gledanost ove uzbudljive krimi-drame ne smanjuje se ni posle godina emitovanja. Na jesen, tačno 23. oktobra, naršava se osam godina od prikazivanja prve epizode ove hit priče Predraga Gage Antonijevića, koja je privukla gledaoce pričom o inspektoru Jakovljeviću.

Sedma sezona je na pomolu, a Vuk Kostić, protagonista "Ubica", često je isticao za medije da mu je uloga u ovoj seriji jedna od dražih, uz koje je i životno i profesionalno sazrevao.

- Svaki posao radim do kraja i najbolje što mogu, a za "Ubice" sam posebno vezan. Trudio sam se da dam maskimum jer volim da ono što radim bude najbolje moguće. Takva je bila i cela ekipa, od scenaristkinje Nataše Drakulić i produkcije do reditelja i glumaca - rekao je Kostić za TV Ekran. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

Krimi-drama "Ubice mog oca" napravila je pravu revoluciju na televizijskom nebu i donela dašak Holivuda u domaću produkciju. Svrstava se među naše najdugovečnije serije, čiji se kraj i dalje ne nazire. Vuk Kostić kaže da mu je drago što publika i posle toliko godina pokazuje veliko interesovanje za avanture inspektorka Aleksandra Jakovljevića i njegove ekipe.

- To je dobar parametar i znak da valja jer ne bi se ljudi toliko interesovali za seriju. Drago mi je da trajemo nešto više od sedam godina. Šest sezona je snimljeno, uskoro bi trebalo da počnemo rad na sedmoj. Korona je razlog zašto smo napravili malo duže pauze između sezona - rekao je Vuk Kostić svojevremeno u emisiji "Kec na 11".

Kako saznajemo, snimanje sedme sezone "Ubica" počeće na leto, kada će se na set vraiti Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Nina Janković i drugi glumci. I ovu sezonu će, kao što smo i navikli, osvežiti nova glumačka imena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading