ANĐELKA PRPIĆ PRIMILA NAJBOLNIJU VEST: "Tog jutra kad sam krenula na set javili su mi..."

Autor:

Zabava

14.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je otkrila jednu od najtežih epizoda iz dosadašnje karijere.

ANĐELKA PRPIĆ PRIMILA NAJBOLNIJU VEST: "Tog jutra kad sam krenula na set javili su mi..."

Foto: Instagram printscreen

Glumica Anđelka Stević Žugić (nekada Prpić) podelila je svoje jedno od najbolnijih iskustava sa kojima se suočila tokom života. Strašne vesti sačekale su je usred priprema za snimanje, te je bila prinuđena da bira između posla i porodice.

- Snimala sam reklamu sa Ljiljom Stjepanović koju sam jedva čekala. Tog jutra, kad sam krenula na set, javili su mi da je mamin tata umro - ispričala je Anđelka svojevremeno za medije.

Nije retkost da se najveći životni lomovi glumcima dešavaju baš na sceni ili pred kamerama, pa je tako i Anđelka bolnu vest saznala usred rada. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

- Imala sam dilemu da li da otkažem snimanje ili ne. Ipak, odlučila sam da odem i odradim posao. Samo sam zamolila da sve završimo na vreme da bih mogla da stignem na sahranu - otkrila je glumica jednu od najtežih epizoda iz dosadašnje karijere.

Glumica je odlučila da odradi dogovoreni posao i, kako kaže, veruje da nije pogrešila.

To je jedna od situacija kada je teško napraviti pravi izbor. Nadam se da sam donela pravu odluku. Da li taj moj čin znači da mi nije sveta porodica i da mi je to posao ili obrnuto - glasno se zapitala, pa pojasnila o čemu je razmišljala kada je čula tužne vesti:

- U mislima sam bila uz deku. Verujem da bi se on složio sa mojom odlukom - rekla je Anđelka Stević Žugić koja, uprkos najvećem bolu, nije želela da kolegama pravi problem i otkazuje snimanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading