BRED PIT ZVEZDA JEDNOG OD NAJSKUPLJIH FILMOVA IKADA! Budžet je več premašen, a ovo su svi DETALJI!

Autor:

Zabava

15.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično ime filma još nije poznato.

BRED PIT ZVEZDA JEDNOG OD NAJSKUPLJIH FILMOVA IKADA! Budžet je več premašen, a ovo su svi DETALJI!

Foto: Profimedia

Predstojeći film o Formuli 1 u kojem Bred Pit igra glavnu ulogu već se svrstao među najskuplje u istoriji budući da budžet za njegovo snimanje iznosi neverovatnih 300 miliona dolara! Ipak, ekipa je uspela i to da premaši.

Prvi problemi koji su se pojavili vezuju se upravo za budžet budući da se 300 miliona dolara ispostavilo kao nedovoljno, te je suma odavno premašena. Međutim, i dalje se veruje da je najskuplji svih vremena film "Ratovi zvezda: Buđenje sile".

Republika

Foto: Profimedia

 

Bred Pit igra penzionisanog vozača formule koji počinje da trenira "dečka koji obećava" koga igra Damson Idris. On ovde neće biti samo u ulozi trenera već i čoveka koji se vraća na stazu kako bi postao deo Apex tima Formule 1 zajedno sa takmičarem kojem je prethondo bio mentor. U glumačkoj ekipi su i Keri Kondon, Havijer Bardem i Tobajas Menzis. Režiju potpisuje Džozef Kosinjski, iza koga je i "Top Gan: Maverik", a Luis Hamilton kao producent.

Datum premijere i dalje nije poznat, kao ni zvaničan naziv filma čije je snimanje počelo u junu 2023. godine. 

Republika

Foto: Profimedia

 

Za ova glumačka imena trebalo je izdvojiti pozamašnu sumu para kao i za inventivnu scenografiju. Prvobitno se i očekivalo da će budžet biti visok, ali stvarni troškovi su porasli jer su korišćeni pravi trkački automobili i poštovani su strogi sigurnosni propisi. Sve ovo, iako ima za cilj da pruži autentično trkačko iskustvo, značajno je povećalo troškove. Uz sve to, snimanje je bilo tokom prave trke Formule 1, a pri tom je korišćena najmanja pokretna kamera ikada izumljena.

Da bi pokrio neplanirane troškove, film bi trebalo da zaradi više od 750 miliona dolara na blagajnama širom sveta, što nije lak zadatak čak ni kada je reč o zvezdanom blokbasteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading