SKINULA SE MILENA RADULOVIĆ! Mlada glumica pokazala kako uživa na plaži, a u prvom planu BUJNO POPRSJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena je spakovala kofere i otputovala u Španiju.

SKINULA SE MILENA RADULOVIĆ! Mlada glumica pokazala kako uživa na plaži, a u prvom planu BUJNO POPRSJE! (FOTO)

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

Glumica Milena Radulović već neko vreme uživa u Španiji, gde je angažovana na novom projektu.

Pauzu od rada pred kamerama Milena je iskoristila kako bi napunila baterije na plaži. Glumica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila trenutke kako uživa na suncu. Dok Radulovićeva udiše svež morski vazduh njeni pratioci ne mogu da odvoje oči od bujnog poprsja "upakovanog" u pink jednodelni kupaći kostim. 

- Posao i putovanje - napisala je Milena na fotografiji na kojoj pozira sa kačketom na glavi, dok ka kameri gleda kroz velike sunčane naočare.

Foto: printskrin/instagram.com/mileena_radulovic

 

Inače, Milena igra glavnu ulogu u predstojećoj seriji "Ožiljak", koja nastaje u produkciji Telekoma Srbija, Amazon Prime video i španske RTVE. Reč je o prvoj jvelikoj saradnji srpske i španske kinematografije. 

Ova serija prati priču Irine koja je sa 9 godina preživela brutalan napad na svoju porodicu, nakon čega je krenula na dugačak put iz Rusije u Španiju preko Balkana. Na svom putu prepunom drame i akcije, Irina se zaljubljuje u Simona, neprivlačnog, ali nadarenog programera bez društvenih veština, koji je i sam u opasnosti, pa njeni planovi i život doživljavaju veliku promenu, ali krajnji cilj ostaje isti.

Na serijskom festivalu "Series Mania" koji je održan od 19. do 21. marta u francuskom gradu Lilu kompanija Telekom Srbija je ekskluzivno predstavila prvi trejler projekta "Ožiljak" (Scar). 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Oja

15.05.2024 15:55

Znaci i ona je stavila silikone. Bila je ravna kao daska.