"NEMA LEPŠE ŽENE OD ONE SA VELIKIM GRUDIMA!" Prvo oglašavanje Tamare Đurić nakon operacije!

Autor:

Zabava

17.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je izvadila silikone, nakon čega je odlučila da opet uradi nove grudi!

"NEMA LEPŠE ŽENE OD ONE SA VELIKIM GRUDIMA!" Prvo oglašavanje Tamare Đurić nakon operacije!

Foto: Shutterstock, ATAImages

Jedna od najpoželjnijih dama domaće javne scene, Tamara Đurić, ponovo je bila tema interesovanja javnosti nakon što je obelodanjeno da se podvrgla nizu estetskih zahvata. Atraktivna crnka je potvrdila da je ponovo ugradila silikonske grudi, ali je odlučila zadržati tajnu o tome koliko kubika je zapravo stavila. 

Republika

Foto: instagram

Tamara Đurić

- Tačno je, ali ne bih otkrivala koliko kubika sam stavila. Ostalo ne bih ni komentarisala. Nemam šta kome da polažem račune. Ne prija mi medijska pažnja i ne bih volela više ni sa kim da polemišem o svojim zahvatima, a još manje o privatnom životu - rekla je Tamara, a na našu konstataciju da su posle nje, mnoge starlete smanjile svoje poprsje, rekla je:

- Puj pike, ne važi! Nema lepše žene od one sa velikim grudima - zaključila je Tamara Đurić za Informer.

Podsetimo, Tamara Đurić podvrgla se ponovnoj operaciji ugradnje silikona. Kako je naveo izvor za pomenuti medij, ona se već 30 dana nalazi u svom domu, u kojem se iz tim negovateljica oporavlja od zahvata.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

- Tamara je uradila nekoliko velikih intervencija. Najpre, stavila je ponovo silikone, i to 550 kubika, a kako bi podmladila kožu, po uzoru na svetske zvezde, skinula je prvi sloj i sada zbog krasti na licu konstantno mora da nosi masku. Strogo joj je zabranjeno da izlazi na dnevnu svetlost, te zbog toga već 30 dana provodi u svom stanu u elitnom delu prestonice. Unajmila je i tim negovateljica koje su sa njom u svakom momentu. Kao šlag na torti, operisala je i uši i sada se oporavlja od svih zahvata - rekao je izvor blizak starleti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading