JOKIĆ NEMA ŠANSE DA OSVOJI TITULU: Miško Ražnatović ima neverovatan argument za svoju tvrdnju

Autor:

Sport

03.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši agent dokazao daje sujeveran.

JOKIĆ NEMA ŠANSE DA OSVOJI TITULU: Miško Ražnatović ima neverovatan argument za svoju tvrdnju

Foto: Starsport

Košarkaši Denvera i Nikola Jokić počeće u noći između subote i nedelje, 01.00 časova., borbu sa Minesotom u polufinalu Zapada NBA lige. Nagetsi su u prvoj rundi plej-ofa deklasirali Los Anđeles Lejkerse sa 4-1 i krenuli u odbranu titule, ali jedan od najboljih košarkaških menadžera na svetu i agent Džokera, Miodrag Miško Ražnatović, smatra da Denver i njegov klijent nemaju šanse da odbrane šampionski prsten.

Međutim, nije MIško to poručio jer ne veruje u Jokića i drugove, već zbog sujeverja. On je tako tvrdio i prošle sezone pa su Nagetsi stigli do samog kraja.

- Svaki put pomislimo "to je to" od Jokića, a onda se desi još... Izuzetno, zaista. Kad su me prošle godine pitali da li Denver ima šanse da uzme titulu, rekao sam - nema šanse. Sad ću opet to da kažem, pa neka opet osvoji. To je nemoguće kako igra, ona dodavanja posle Lejkersa - rekao je Ražnatović u emisiji "U obruču" na televiziji Arena sport.

Foto: www.profimedia.rs

Razbio Lejkerse: Nikola Jokić i Lebron Džejms

 

On je konstatovao da su se Amerikanci napokon "opustili" kada je Nikola u pitanju.

- Godine osporavanja Jokića su prošle, više ih nema. Opustili su se i uživaju u onome što radi - dodao je Miško.

Podsetimo, pošto Denver i Minesota odigraju prvi meč u hali NAgetsa u noći izmešu subote i nedelje, drugi meč zakazan je za noć između ponedeljka i utorka, s početkom u 04.00 časova, u istoj hali, nakon čega će serija preseliti u Mineapolis. Publika će prvu utakmicu na Minesotinom terenu moći da prati u noći između petka i subote, s početkom u 03.30 časova. Četvrti meč je na programu u noći između sledeće nedelje i ponedeljka, od 02.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading