DILER I MUŠTERIJA BEŽALI OD POLICIJE, PA IZAZVALI UDES: Hapšenje u Beočinu, evo šta je pronađeno kod osumnjičenih!

Autor:

Hronika

20.05.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naočigled pripadnika MUP prodao paketić droge mušteriji

DILER I MUŠTERIJA BEŽALI OD POLICIJE, PA IZAZVALI UDES: Hapšenje u Beočinu, evo šta je pronađeno kod osumnjičenih!

Foto: shutterstock

Policajci u Beočinu uhapsili su N. Z. (22) iz tog mesta, jer je naočigled policijskih službenika prodao paketić marihune 37-godišnjem mladiću, a potom su obojica pobegla automobilom, kojim su izazvali saobraćajnu nezgodu.

On je osumnjičen za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu.

Naočigled policijskih službenika, N. Z. je prodao paketić marihuane tridesetsedmogodišnjem meštaninu, a zatim su obojica pokušala da pobegnu automobilom osumnjičenog, da bi 37- godišnjak u jednom trenutku izašao iz vozila, a N. Z. je nastavio da beži, izbacivši usput paket marihuane i digitalnu vagu.

Bežeći od policije, N. Z. je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih lica, a kada ga je policija sustigla, pronašla je kod njega oko 100 grama marihuane, dok je u njegovom stanu pronađena manja količina.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. Protiv 37-godišnjaka će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading