SRBIJO, NEMA SPAVANJA: Poznato kada Jokić POČINJE DA KROTI VUKOVE i nastavlja put ka novoj NBA tituli

Autor:

Sport

03.05.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver u polufinalu Zapada NBA lige igra protiv Minesote.

SRBIJO, NEMA SPAVANJA: Poznato kada Jokić POČINJE DA KROTI VUKOVE i nastavlja put ka novoj NBA tituli

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Nikola Jokić i Denver saznali su kada nastavljaju borbu za odbranu titule. Nagetsi će u polufinalu Zapada NBA lige igrati protiv Minesote, ap rva utakmica serije odigraće se u noći između subote i nedelje, 01.00 časova. Denver će imati prednost domaćeg terena, što uključuje i visinske prednosti njihovog terena u Koloradu.

Drugi meč zakazan je za noć između ponedeljka i utorka, s početkom u 04.00 časova, nakon čega će serija preseliti u Mineapolis. Publika će prvu utakmicu na Minesotinom terenu moći da prati u noći između petka i subote, s početkom u 03.30 časova. Četvrti meč je na programu u noći između sledeće nedelje i ponedeljka, od 02.00 časova.

Još uvek nisu poznati tačni termini za eventualnu petu, šestu i sedmu utakmicu serije, a odluke o njima će biti donete pravovremeno, ukoliko bude potrebe da serija traje duže od četiri meča. Analitičari su saglasni u tome da će pobednik ovog susreta imati velike šanse za osvajanje šampionske titule. 

Pored ovog zanimljivog susreta, drugo polufinale Zapada igraće Oklahoma, a protivnik im zavisi od ishoda meča između Dalas Maveriksa i Los Anđeles Klipersa. Na Istoku, jedan od polufinalnih parova čine Njujork i Indijana, dok drugi par čeka pobednika okršaja između Klivlenda i Orlanda. Očekuje nas uzbudljiv period u NBA ligi, a ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju početak ovih velikih duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading