IZRAELCI STALI UZ NATHA: Fudbaler Partizana pretio ubistvom rivalu, pa dobio podršku

Autor:

Sport

03.05.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaka čast majstore", jedan je od komentara podrške.

IZRAELCI STALI UZ NATHA: Fudbaler Partizana pretio ubistvom rivalu, pa dobio podršku

Foto: printscreen/youtube.com/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 3:2 od Vojvodine u Humskoj, ali to nije bilo najmučnije na stadionu. Nemile scene su se dogodile tokom samog meča kada je vezni fudbaler crno-belih Bibars Natho odlučio da napusti teren u 80. minutu. Kamera je uhvatila trenutak kada je Izraelac besno hodao po terenu dok je vikao ka klupi Vojvodine izražavajući nezadovoljstvo prema jednom od igrača crveno-belih. Natho je zahtevao da protivničkog fudbalera odvedu van terena, uz preteće reči koje su šokirale prisutne.

- Izvedi ga napolje, odmah, inače ću ga ubiti. Ubiću ga. Rekao je da podržavam to što Izrael ubija ljude, izvedi ga napolje - urlao je Izraelac.

Snimci sa utakmice pokazali su da je Natho bio u sukobu sa Seidom Koraćem, pa mu je evidentno mladi fudbaler iz Luksemburga uputio pomenute reči. Korać je inače poreklom iz Novog Pazara i zimus je stigao u Vojvodinu.

Nakon incidenta, reakcije iz Izraela nisu izostale. Na društvenim mrežama, zemljaci izraelskog fudbalera pružili su podršku Nathu, čak i oni koji ranije nisu bili njegovi pristalice. Ova podrška je došla i od onih koji nisu bili blagonakloni prema Nathu, što je izazvalo pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONE (@one.co.il)

 

- "Svaka čast majstore". "Tako se to radi kapitenu". "Ti si naš ponos Natho". "Svi smo uz tebe". "Nisam te voleo, ali više nije tako" - samo su neki od komentara koji se nalaze na Instagram stranici portala On u Izraelu.

Inače, Sudija Srđan Jovanović bio je primoran da interveniše kako bi smirio situaciju na terenu koja je mogla da eskalira. Zajedno sa igračima Vojvodine i Partizana, odlučio je da ne sankcioniše nikoga žutim kartonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading