JA SAM NAJSREĆNIJA ŽENA! SNEŽANA BORJAN otkrila kada se MILAN VRAĆA U ZVEZDU, I KOLIKO ĆE OSTATI!

Autor:

Sport

16.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin je ponosan na mene, radimo zadatke zajedno, kaže Sneža.

JA SAM NAJSREĆNIJA ŽENA! SNEŽANA BORJAN otkrila kada se MILAN VRAĆA U ZVEZDU, I KOLIKO ĆE OSTATI!

Foto: Instagram/snezanafi

Snežana Borjan

Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, govorila je o njegovom povratku u Beograd.

Kanadski golman rodom iz Knina proteklu godinu proveo je u Slovanu iz Bratislave na pozajmici iz Zvezde, s kojom ima ugovor do 2026.

- Milan je proglašen za najboljeg golmana Slovačke i prima nagradu. I dan danas je teška razdvojenost, Milan se vraća u nedelju i ne postoji srećnija žena od mene što će on u Srbiji provesti naredne dve godine. Suze su potpuno okej, ali trudim se da ne plačem kada se razdvajamo. Kada dođu loši periodi, nakon njih uslede dobri. Sin je jako ponosan na mamu - kaže Sneža i dodaje:

Foto: Starsport

 

- Poslednjih godinu dana mi je bilo jako teško da uskladim posao i privatan život zato što Milan nije bio tu. Imam pomoć u kući, ali sve ostalo je na meni. Normalno da radim sa sinom zadatke, to je deo svake majke, ručak, škola... Ja sam najbolja kuvarica i to je moj deo posla.

Podsetimo, Borjan je na Marakanu stigao u leto 2017. godine i postao miljenik navijača nakon što je osvojio pregršt trofeja (šest titula i tri Kupa). Ipak, na startu tekuće sezone u mandatu Baraka Bahara izgubio je mesto među stativama i otišao je na pozajmicu u Bratislavu. Tamo je odigrao 41 utakmicu, dok je u Zvezdi 275 puta bio među stativama. Za reprezentaciju Kanade upisao je 80 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading