ŠA UHVATIO MIONU I STANISLAVA ZAGRLJENE: Neviđeni preokret u Eliti, reper dobio ŠUT-KARTU, Maja ponižena kao nikad!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav su pozirali kao pravi ljubavni par, Maja i Ša ih uhvatili na delu.

ŠA UHVATIO MIONU I STANISLAVA ZAGRLJENE: Neviđeni preokret u Eliti, reper dobio ŠUT-KARTU, Maja ponižena kao nikad!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Eliti je u toku Vaskrišnje slikanje, a naredni koji su pozirali bili su Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković i Stanislav Krofak.

U jednom momentu su zajedno pozirali Stanislav i Miona, a on nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao ssa svojom bivšom devojkom prema kojoj po svemu sudeći gaji emocije, a kako su zajedno pozirali mnogi bi rekli da su emocije vidljive kod oboje.

 

-  Da li bi jedan od razloga da raskineš sa Nenadom bili tvoji roditelji? - glasilo je pitanje koje je dobila Miona tokom emisije "Pitanja novinara".

- Apsolutno sam se izjasnila da ću ostati u odnosu, mogu da me poljuljaju ali da raskinemo to sigurno ne. Ja ću sa njima pričati kada izađem, oni kad god nisu bili za neki odnos ja sam sama odlučila pa ako se meni obije o glavu to je moja stvar. Ja ću uraditi sve što želim pa kako bude. Apsolutno smatram da ćemo ostati zajedno, pa će ga oni prihvatiti vremenom. Videće oni po meni da li sam srećna, možda će ih držati ljutnja ali kad vide da sam srećna posustaće. Oni su za prošli odnos bili protiv a sad ga hvale na sva zvona. Oni su videli da sam ja bila srećna i da cvetam i napredujem - rekla je Miona.

- Jedini razlog zašto se oni ne slažu su godine moje, meni je lepo kad čujem za našu vezu da će se ona boriti, kad čujem za njen roditelje neprijatno mi je i stvara mi veliki nemir to što se dešava od njihovih roditelja. Ja sumnjam da će tek tako prihvatiti ali ja ću sve uraditi da nama bude lepo u odnosu, mislim da u startu apsolutno nisu za to, ako njoj bude lepo ostaće ako ne potići će i to je to - dodao je Ša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zagrljeni

28.04.2024 15:35

Zagrljeni, uhvaćeni na delu, emocije vidljive kod oboje ... U kojojn emisiji to beše i kada ? Miona namrgođena, kod Stanislava je više podsmeh i ironočni osmeh, nekad je pogleda i sa prezirom, u par navrata dok Miona nešta komentariše ili se svađa sa Ša video se i njegov gadljiv osmeh. Ljubavni osmeh ili pogled prema Mioni još uvek nije uhvaćen do sada. Pogledi Sranislava i Maje su vreli i sretni, blistavi pogledi ispunjenih i zadovoljnih ljubavnih partnera. Sve drugo je samo mašta ili pričam ti priču, atak na Šaovu psihu, zlonamernost ili lažno " dizanje buke". Zaboravljaju neki da Stanislav nije klasični rijaliti igrač i da ne naseda i ne podleže ovim rijaliti forama ( kao npr. gleda u ogledalo, naručuje pesme, okrznuo je ramenom ili Mićine emotivne litanije...) . Nije Stanislav lik kojim se može manipulirati.

Bibi

30.04.2024 08:51

@Zagrljeni - Iskreno pojma nemam ko su tacno ovi likovi o kojima se pise. Paznju mi je privukao ostavljen komentar. Nadam se samo da osoba koja ga je ostavila bar upola toliko brine o emocijama svojih najblizih, da im prati tugu u ocima ,osmeh na licu,spreman da uvek pritrci u pomoc...Ako mu za to ostane snage i vremena posle ''druzenja " i pomaganja ''pravim i iskrenim prijateljima'' nasim zadrugarima.