DEJAN JE PRIZNAO DA JE UDAVIO DANKU I TIME SRĐANA OSLOBODIO DIREKTNE KRIVICE ZA UBISTVO! Jedna stvar mogla bi potpuno da preokrene slučaj!

Autor:

Hronika

12.05.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija traje već mesec i po dana.

DEJAN JE PRIZNAO DA JE UDAVIO DANKU I TIME SRĐANA OSLOBODIO DIREKTNE KRIVICE ZA UBISTVO! Jedna stvar mogla bi potpuno da preokrene slučaj!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u mestu Banjsko polje nadmak Bora, a nakon višednevne potrage saopšteno je da je devojčica ubijena. 

Za njeno ubistvo osumnjičeni su radnici JKP "Vodovod" Dejan Dragijević i Srđan Janković (obojica stara 50 godina), ali do danas telo deteta nije pronađeno, jer obojica odbijaju da otkriju policiji gde su ga ostavili. 

Dejan Dragijević je poriznao zločin i do detalja opisao šta se kobnog dana desilo, ali je policiji rekao "da se ne seća" gde je telo, dok je Srđan Janković prvobitno priznao ubistvo, a potom se pred tužiocem branio ćutanjem.

On je nedavno i otkazao punomoćje svom advokatu, što je otvorilo mnoga pitanja.

- On je otkazao svom advokatu punomoćje jer ne želi da ga on više brani. Očigledno je da je nezadovoljan njegovim savetima i načinom branjenja pred nadležnima. Osumnjičeni je zatražio da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti. To nas je iznenadilo jer se retko dešava da usred saslušanja osumnjičeni zatraži promenu advokata - rečno u tužilaštvu.

Dalja procedura je takva da sledi razgovor novog advokata sa osumnjičenim. S obzirom na tok saslušanja, apsolutno svaki advokat će mu savetovati da prestane odbranu ćutanjem jer je za samog osumnjičenog bolje da ispriča sve što zna. Imajući u vidu da je drugi osumnjičeni priznao da je lično on zadavio devojčicu golim rukama, to je automatski oslobodilo sumnje da je direktni ubica baš on. Zatim, da je on bio zadovoljan odbranom ćutanja sigurno ne bi otpustio svog advokata. Ubeđeni smo da je pitanje trenutka kada će osumnjičeni dobrovoljno izneti svoju odbranu u tužilaštvu. Nadamo se da postoji mogućnost i da otkrije gde je telo malene Danke - nezvanično se saznaje od nadležnih.

Ukoliko se obistini predviđanje tužilaštva, očekuju se novi momenti u istrazi nakon što on ispriča svoju verziju dešavanja tog kobnog dana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading