PARTIZAN UDARIO PO ABA I UPOZORAVA PRE FINALA! NE ZNAJU ŠTA JE LEVO, A ŠTA DESNO! Ugrozite nam ekipu i NAPUŠTAMO parket!

Autor:

Sport

12.05.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To ne ide u prilog kreiranju normalne atmosfere"

PARTIZAN UDARIO PO ABA I UPOZORAVA PRE FINALA! NE ZNAJU ŠTA JE LEVO, A ŠTA DESNO! Ugrozite nam ekipu i NAPUŠTAMO parket!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se na nešto manje od 24 časa pre početka finalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde oglasio oštrim saopštenjem na sajtu.

- Uoči meča, za ponedeljak, 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP-a. Od tog sastanka, KK Partizan očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije Kluba. Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice. KK Partizan je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice - piše na sajtu Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Budućnost

Crno-beli su takođe izrazili nezadovoljstvo povodom sudijske ekspertize nakon meča gde je komisija potvrdila da je Jogi Ferel nepravedno isključen sa meča.

- KK Partizan ovim putem ističe nezadovoljstvo zbog objavljene ekspertize na sajtu AdmiralBet ABA lige. Neprepoznavanje šta je levo, a šta desno i očigledno slabo poznavanje pravila košarke, ne idu u prilog kreiranju normalne atmosfere tokom plej-ofa regionalnog šampionata. Takođe, neverovatno je da predmet ekspertize, primera radi, nije bio dosuđen faul protiv KK Partizan (igrač br. 35 Pi-Džej Doužer) pri šutu protivnika za tri poena, a u situaciji gde se igrač Partizana nije nalazio ni blizu protivnika - piše još u saopštenju.

Takođe, trener Partizana Željko Obradović je govorio pred prvi meč finala.

- Celu godinu igramo da bi došli do ovog cilja, do velikog finala. Nadam se da ćemo biti spremni i da ćemo probati da damo sve od sebe. To je uvek najvažnije, istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk07

13.05.2024 04:01

Grobarima nesme dlaka da im hvali sa glave, inače napuštaju teren. A šta očekivati od njih da očekuješ oboleli od žutice nisu više KKP Več postaju politička Žoc stranka da pomognu ovima što bi sve da ruše. U svakom sličaju ostače zapamčeni i pored tolko novaca što država ulaže u njih. Kao državni promašeni projekt.