ZBOG FUDBALERA ZVEZDE POMERA SE FINALE ABA LIGE! Proslava odlaže derbi sa Partizanom?

Autor:

Sport

12.05.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako do petog meča dođe, igraće se dan kasnije.

ZBOG FUDBALERA ZVEZDE POMERA SE FINALE ABA LIGE! Proslava odlaže derbi sa Partizanom?

Foto: Starsport

Finalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige: Raspored utakmica i promene zbog proslave titule

Crvena zvezda će biti domaćin prve utakmice finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, koja će biti odigrana sutra od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Finalna serija se igra na tri pobede. Druga utakmica je na programu u sredu od 19.30 sati, a domaćin će ponovo biti crveno-beli tim. Partizan je domaćin trećeg meča, koji će biti odigran 19. maja od 21 sat u Beogradskoj areni. Eventualna četvrta utakmica biće odigrana 21. maja, a crno-beli bi bili domaćin i na ovom meču. Crvena zvezda bi bila domaćin eventualne pete utakmice, koja bi po novom rasporedu bila odigrana 26. maja.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda na derbiju

Promena datuma pete utakmice zbog proslave titule u fudbalu


Eventualna peta utakmica finala plej-ofa košarkaške ABA lige između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana 26. umesto 25. maja. Razlog za ovu promenu datuma je proslava 35. titule u istoriji fudbalskog kluba Crvena zvezda. Fudbaleri crveno-belih će tog dana obeležiti ovaj veliki uspeh, a kako bi se omogućilo nesmetano praćenje oba događaja, policija je podržala odluku o promeni datuma pete utakmice.

Proslava šampionske titule fudbalskog kluba Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su već ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba, nalazeći se tri kola pre kraja na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 87 bodova. Ova proslava će se održati 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola protiv Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading