ANITA ZBOG MATORE ZAVRŠILA NA SUDU: Može da izgubi STARATELJSTVO, hitno reagovala njena MAJKA!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina progovorio o haosu koji je nastao zbog bračne zajednice Anite i Matore!

ANITA ZBOG MATORE ZAVRŠILA NA SUDU: Može da izgubi STARATELJSTVO, hitno reagovala njena MAJKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se za domaći medij i prokomentarisala ćerkin boravak u "Eliti", kao i svađe koje su postale sve češće sa Anđelom Rankovićem, ali i novi sukobi koji su nastali sa još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom

Republika

Foto: ATa images, Pink

Majka Anite Stanojlović dala sud o haosu iz Elite

Kako komentarišete konstantne svađe Anite i Anđela zbog njene ljubomore a tiče se Anđelove prethodne veze sa Teodorom? Ona je juče čak i zaplakala kada je Anđelo rekao da je planirao dete sa Teodorom, da li mislite da je to preterana reakcija sa njene strane?

- Anita je generalno ljubomorna, mlada je i zbog nekih pogrešnih prethodnih izbora dosta izranjavana i nesigurna. Što se njihovih svađa tiče, verujem i nadam se da će ih prevazići jer smatram da nisu nikakvi ozbiljni problemi, koliko im se više nakupio umor i svađe sa skoro celom kućom koja je protiv njih. Pojedinci namerno pričaju neke stvari za stolom kako bi uticali na Anitu i pojačali joj tu nesigurnost, ali mora biti jača od toga i pobediti sebe.

Kako komentarišete to što je Matora rekla da je Anita previše sebična i kako ne zna da voli nikoga osim sebe?

- Sve što ona kaže za mene nije relevantno ni malo, s obzirom da je toliko laži iznela kako o meni, Aniti, mojim sinovima pa i svakom članu naše porodice. Ne smatram svoje dete sebičnim jer ja sam je odgajala, a i najbolje se vidi kroz primere i sitnice u Eliti koliko sve što ima nesebično deli sa svima. A što se toga tiče da voli samo sebe ni sa time se ne slažem, jer ja bih volela da voli mnogo više sebe jer bolje bi prolazila kroz život, a ne da konstantno druge stavlja ispred sebe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Anita Stanojlović i njena majka Angelina

Takođe možete da mi prokomentarišete tužbu za starateljstvo, da li je Matora zaista razlog zašto je Anitin bivši tužio nju i kakve još informacije imate o tome?

- Istina je da je otac Anitinog deteta Bojan tužio Anitu, zbog Matore jer je strogo bio protiv toga da mu dete raste u zajednici sa dve žene. U zvaničnoj tužbi nije navedena Matora, ali to je bio uzrok tužbe. Ja imam apsolutno sve poruke sa Bojanovom majkom sa kojom imam odličnu komunikaciju i koja je jedna predivna žena, sa kojom se dogovaram oko svega vezanog za Alekseja. Više puta smo o tome razgovarale i složile smo se da dete ne može odvesti tamo šta god ona da odluči jer nam je bolesno da dete živi u takvoj sredini, čak sam i ja rekla jednom prilikom Aniti da bih svedočila protiv nje i da ne dam Alekseja po cenu života. On je jedan predivan, prepametan dečak i ne bi niko od nas dozvolio da mu se upropasti život tek tako - poručila je za Pink. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading