ZVEZDAN SLAVNIĆ OBJAVIO RAT ANI ĆURČIĆ: Istina o PISMIMA IZ ZATVORA isplivala na videlo!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić napisao otvoreno pismo kojim je šokirao sve!

ZVEZDAN SLAVNIĆ OBJAVIO RAT ANI ĆURČIĆ: Istina o PISMIMA IZ ZATVORA isplivala na videlo!

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Bivša takmičar rijalitija ,,Zadruga" Zvezdan Slavnić na Instagram profilu objavio je otvoreno pismo, a na društvenoj mreži se pokrenula lavina komentara. 

Naime, poznato je da je njegova bivša supruga Ana Ćurčić tokom boravka u rijalitiju isticala da poseduje pisma koja joj je Zvezdan Slavnić slao dok je boravio u zatvoru, a čak ih je jednom i Milena Kačavenda pokazala u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić

 

- Što se tiče pretnji famoznim pismima, imam da kažem samo jedno: ,,Sve što imaš objavi, apsolutno se ne plašim ničega"! Pa neka svi vide šta sam pisao i koliku sam želju imao da budem sa tobom, uz tebe i da budem bolji! Da li sam nekada rekao nešto ,,loše" za nekog mog jesam, kao i svaki čovek koji kaže nešto u trenutku ljutnje i besa! Od večeras i ja pričam sve! Samo znaj da sam ja svoj svet napravio bez tebe, svakim danom sam bolja i bolja verzija sebe i biću još bolji, svoje greške sam javno priznao i ispravio i ispravljam, a ti se zapitaj zašto sam ti i dalje ja sfera interesovanja i ono najvažnije šta ćeš ti da radiš kad se čuje moja strana priče, odnosno istina o tebi ko si zapravo ti! - napisao je Zvezdan Slavnić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram

 

- Jer mi takva trebaš, ja sam opčinjen tobom.... Koliko te volim samo ti znaš... Pozdravi mi Slavku i Moku i Kačavende i svi koji me vole - glasilo je pismo Zvezdana Slavnića, koje je Milena objavila na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading