LEĐA O LEĐA: Anita i Matora ponovo zajedno, šok scene u "Eliti"! Potpuno razočarana u Anđela naletela na bivšu, ostalo je istorija (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret bivših partnerki bio je iznenađenje i za njih i za gledaoce pored malih ekrana.

LEĐA O LEĐA: Anita i Matora ponovo zajedno, šok scene u "Eliti"! Potpuno razočarana u Anđela naletela na bivšu, ostalo je istorija (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Bivše supružnice Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora našle su se zajedno u prostorijii jer su obe rešile da se ovog jutra doteruju, pa su se ranom zorom uputile ka salonu u kome ih je sređivao tim iz jednog kozmetičkog centra.

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora došla da se ofarba, pa zatekla Anitu

Naime, Matora je došla da se ofarba i odmah sela u stolicu, dok je s druge strane, njena bivša draga, zahtevala da joj se odradi kompletan tretman.

S obzirom na to da je sa njima bila samo Žana Omnia, u salonu se sve vreme osećala tenzija u vazduhu, jer među njima, definitivno, i dalje vlada netrpeljivost. Tome u prilog govori i činjenica sa su se trudile da nijednog trenutka jedna na drugu ne obratile pažnju, međutim, što su se više trudile, to je iz njih više isijavala energija, koja ih je nekada spajala.

Republika

Foto: Printskrin

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora u istoj prostoriji

Inače, Anita ima sve više problema u vezi sa Anđelom Rankovićem, sa kojim se smuvala neposredno nakon raskida sa Matorom, tokom kog je vidno patila, dok nije ugledala novog muškarca u Beloj kući. Ona mu sve češće, mada s razlogom, ljubomoriše, a on je ponizio i kada je nedavno progovorio o svojoj, očito najvećoj ljubavi - poznatoj pevačici Teodori Džehverović. Dok po svemu sudeći sa Anitom nema nikakve planove kada izađu napolje, pa joj stalno naglašava da u ljubavi nema garancije, prisetio se kako je uživao sa Džehvom sa kojom je, kako je sam istakao, maštao i o potomstvu.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković kao da nikada nije preboleo Teodoru

To sve veoma frustrira Stanojlovićku, koja sve vreme vidi da mu ona nije ni na mapi, pa se sa Ranovićem iznova upušta u rasprave i svađe, ne bi li joj pokazao da mu je do nje ipak malo stalo. S druge strane, Matora neretko komentariše druge učesnike i njihove odnose, a svoje rane je odavno zalečila i sada može samo da likuje kada vidi da ni njena bivša nije tako srećna u ljubavi kako je mislila da će biti kada je nju zamenila muškim partnerom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading