S NJOM SAM MAŠTAO O DECI: Aniti i Anđelu veza u ozbiljnoj krizi, progovorio o drugoj devojci, Stanojlovićki ne daje nikakvu garanciju!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković se prisetio najemotivnijeg ljubavnog odnosa prema kome i danas ima ogromno poštovanje.

S NJOM SAM MAŠTAO O DECI: Aniti i Anđelu veza u ozbiljnoj krizi, progovorio o drugoj devojci, Stanojlovićki ne daje nikakvu garanciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veza Anite Stanojlović i Anđela Ranković prolazi kroz ozbiljnu krizu.

Naime, Anđelo je tokom emisije "Pitanja novinara" komentarisao svoju ljubav sa Anitom, ali se prisetio i svoje prošle veze sa popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, što je dodatno zakomplikovalo njihovu situaciju.

On je istakao da se promenio 80% i da ne želi da produbljuje temu svoje prethodne veze, posebno ne želi da govori o svojoj intimi sa Džehverovićkom, koja je javna ličnost. Ovo je izazvalo tenziju u emisiji, jer je Anita želela da razgovaraju o njihovoj vezi i budućnosti, dok je Anđelo izbegavao te teme.

Republika

Foto: e-stock

Anđelo Ranković je bio lud za Teodorom Džehverović

Anđelovo izbegavanje teme izazvalo je sukobe između njega i Anite, jer je ona želela da razgovaraju o važnim stvarima za njihovu vezu. Takođe, postojalo je rivalstvo između Anite i Teodore, jer je Anđelo istakao da neke stvari nisu garancija za budućnost veze.


Teodora i ja smo maštali o deci, ali se nismo verili - priznao je Anđelo. 

Ova situacija je privukla pažnju javnosti, posebno ljubitelja rijalitija, koji su želeli da saznaju više o dešavanjima u Šimanovcu. Anitina i Anđelova veza prolazi kroz teškoće, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović ni na nebu ni na zemlji zbog Anđelove hladnoće

Rivalstvo, sukobi i neizvesnost čine ovu vezu veoma kompleksnom, te će budući događaji sigurno privući pažnju javnosti. Sve ovo dodatno intrigira ljubitelje rijalitija, koji prate dešavanja u "Eliti" sa velikim interesovanjem.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading