KO JE MUŽ IRINE BOROVIĆ KOG JE PRIJAVILA ZA NASILJE? Radi na odgovornoj poziciji, zajedno išli u osnovnu, ali i u srednju školu!

Autor:

Hronika

12.05.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Išli smo zajedno u osnovnu školu, pa u gimnaziju, gde smo čak u dva navrata bili u vezi, onako burno i tinejdžerski. Posle je on upisao Ekonomski fakultet, a ja Pravni i, u tom periodu, nekako smo se razdvojili. Iako živimo u istom kraju, na Dedinju, u ulicama koje se čak ukrštaju, tih nekoliko godina skoro da se nismo ni susretali, pričala je Irina Borović svojevremeno o svom sadašnjem mužu.

KO JE MUŽ IRINE BOROVIĆ KOG JE PRIJAVILA ZA NASILJE? Radi na odgovornoj poziciji, zajedno išli u osnovnu, ali i u srednju školu!

Foto: ST/Nikola Mutić

Irina Borović, poznata advokatica i ćerka jednog od naših najboljih advokata Borivoja Borović, prijavila je večeras svog supruga za nasilje u porodici.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo večeras u Beogradu.

- Ona je pozvala policiju zbog nasilja u porodici i patrola je izašla na lice mesta. Na licu mesta je zatečena Irina, koja je izjavila da je prvo došlo do verbalnog sukoba, a nakon toga ju je muž I.M. i fizički napao - kaže izvor.

Irina Borović, koja je u žiži javnosti poslednjih godinu dana jer zastupa na sudu roditelje dečaka ubice Koste Kecmanovića, nekoliko godina član je advokatske kancelarije Borović. Rođena je 1986. godine.

Iako o svom životu retko govori, u intervjuu iz 2015. godine za jedan magazin otkrila je da se udala pod zidine Kalemegdana, u crkvi Ružica.

Tada je otkrila da se udala za svog dugogodišnjeg dečka, koji je kontrolor letenja. Na venčanju je Irina nosila skupocene komade garderobe, od cipela brenda "Jimmy Choo", torbu "Saint Laurent", do unikatne venčanice koju je izradila njena prijateljica, poznata beogradska modna kreatorka.

Rekla je da se poznaju ceo život - išli su zajedno u osnovnu školu, zatim i u gimnaziju, a putevi su im se razišli nakon upisa na fakultet. jednog dana naleteli su jedno na drugo, i od tada se nisu razdvajali, rekla je ona u intervjuu iz 2015. godine.

- Išli smo zajedno u osnovnu školu, pa u gimnaziju, gde smo čak u dva navrata bili u vezi, onako burno i tinejdžerski. Posle je on upisao Ekonomski fakultet, a ja Pravni i, u tom periodu, nekako smo se razdvojili. Iako živimo u istom kraju, na Dedinju, u ulicama koje se čak ukrštaju, tih nekoliko godina skoro da se nismo ni susretali. Jednog dana bukvalno smo nabasali jedno na drugo i od tada smo zajedno, već šest i po godina - pričala je Irina Borović tada i dodala:

- Igor i ja imamo atipična radna vremena, događa se da smo na poslu vikendom, tokom noći i svim onim neradnim danima kojih se drugi dočepaju. Srećni smo kada nam se slobodno vreme uopšte poklopi, pa je onda potpuno nevažno kako ćemo ga provesti. Ali, zbog toga naš ležerni ručak ume vrlo lako da se pretvori u celonoćni izlazak.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading