ISPOVEST PRIJATELJICE UBIJENOG DOMARA IZ RIBNIKARA! Molila sam Dragana da tog dana ne ode u školu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

10.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ISPOVEST PRIJATELJICE UBIJENOG DOMARA IZ RIBNIKARA! Molila sam Dragana da tog dana ne ode u školu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Srpski telegraf u izdanju za petak 10. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

OTKRIVAMO U ČEMU ĆEMO SVE BITI PARTNERI! Srbija i Kina pokrenuli

stratešku operaciju Bakar!

Srbija i Kina učinile su pravi potez 2018, kad je kompanija "Ciđin" preuzela uporavljanje RTB Bor. Trgovina bakrom ulazi u superciklus, kažu eksperti za sirovine, a tona je već prešla cenu od 10.000 dolara. Ovaj metal, kao najbolji provodnik struje, ključan je u odricanju od fosilnih goriva, a "Ciđin Srbija" je na putu da postane najveći proizvođač u Evropi.

ISPOVEST PRIJATELJICE UBIJENOG DOMARA IZ RIBNIKARA! Molila sam Dragana

da tog dana ne ode u školu!

Gordana Gutić, žena kojoj je Dragan Vlahović, školski čuvar i prva žrtva dečaka-monstruma Koste Kecmanovića, bio najbolji prijatelj, otkrila je za Srpski telegraf da ga je pre masakra 3. maja prošle godine ubeđivala da to više u OŠ "Vladislav Ribnikar" nije posao za njega, iako su tu školu đaci smatrali drugom kućom upravo zbog njega.

NA PARADE IZVEO 150.000 VOJNIKA! Putin pokazao armiju za veliku ofanzivu!

Rusija je pokazala da se cela pretvorila u vojni logor. U 25 gradova održane su parade povodom Dana pobede, u kojima je učestvovalo ukupno 150.000 vojnika i 2.500 komada ratne tehnike. Na Crvenom trgu u Moskvi narod je ovacijama pozdravio ešelon vojnika i starešina koji su za ovu priliku dovedeni s fronta.

OSTALA BEZ KEŠA! Karleuša izgubila 75.000e u sekundi!

Jelena Karleuša se nedavno našla u centru skandala kad je negodovala zbog toga što su Crna Gora, kao i ostale zemlje u regionu, podržale rezoluciju o Srebrenici. Zbog ovog svog stava ostala je i bez ogromnog novca, a kako, možete pročitati u našim novinama.

VELIKI SKANDAL SA SNIMKOM MALOG SENTE! Šolakovi mediji ugrozili život novinarki Republike!

Samozvane perjanice takozvanog nezavisnog novinarstva ponovo su udarile na Srpski telegraf i portal Republika. U pokušaju da odbrane inspektora Slobodana Milenkovića zvanog Mali Senta, ovog puta su prešli sve granice i objavili snimak na kome se vidi naša novinarka M. M., i to samo zato što je radila svoj posao!

 

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 10. maj 2024.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading