SAMO ZAGRLJAJI, SUZE I BOLNA TIŠINA! Počinje muzičko-scenski program u znak sećanja na stradale u "Ribnikaru": Porodica i prijatelji žrtava se okupljaju ispred SKC!

Autor:

Hronika

03.05.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji stradale dece, rođaci i prijatelji okupili su se kako bi podelili svoju tugu i još jednom poslali poruku solidarnosti.

SAMO ZAGRLJAJI, SUZE I BOLNA TIŠINA! Počinje muzičko-scenski program u znak sećanja na stradale u "Ribnikaru": Porodica i prijatelji žrtava se okupljaju ispred SKC!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Studentskom kulturnom centru u 20 časova počinje muzičko-scenski programa u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Roditelji stradale dece, rođaci i prijatelji okupili su se kako bi podelili svoju tugu i još jednom poslali poruku solidarnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Godišnjica masakra u Ribnikari, SKC

 

Među prvima su stigli roditelji Miloš i Suzana Čikić, otac i majka ubijenog Andrije Čikića, a potom su došli Dragan i Nina Kobiljski, roditelji Eme Kobiljski...

Pred zgradu SKC-a stigla je i nastavnica koja je kobnog 3. maja zaključala vrata učionice i na taj način spasla više života nedužne dece.

 

Na Tašmajdanu je takođe postavljen ekran na kome se emituje direktan televizijski prenos završnog muzičko-scenskog programa.

Podsećamo, danas se navršava godinu dana od masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Tim povodom danas je organizovan program "Buđenje" koji je počeo u 8:40 časova u Ulici kralja Milutina 10, gde je izvršeno masovno ubistvo.

Roditelji stradale dece stigli su oko 8.10 sati na mesto gde su njihovi najdraži izgubili živote pre tačno godinu dana.

Na Tašmajdanu u malom parku ranije su zasađene sadnice drveća za svakog tinejdžera i za čuvara Dragana Vlahovića koji su ubijeni u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pre tačno godinu dana. Na tablama u obliku srca stoje njihova imena.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading