ANĐELI NI PSIHIJATAR NE MOŽE POMOĆI: Bojana će izvući deblji kraj kad izađu napolju, za ovu "šifru" NEMA LEKA!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora tvrdi da je uspela da provali Šparavalo, te dala svoj sud o ovoj učesnici "Elite" i njenom odnosu sa porodicom, ali i njenom rijaliti devojkom.

ANĐELI NI PSIHIJATAR NE MOŽE POMOĆI: Bojana će izvući deblji kraj kad izađu napolju, za ovu "šifru" NEMA LEKA!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica "Elite" Anđela Šparavalo glavna je tema u Beloj kući, pa su svi ukućani dobili priliku da komentarišu njenu situaciju i tokom sinoćnjih "Nominacija". 

Među njima je bila i Jovana Tomić Matora koja joj je "odredila šifru" tvrdeći da joj za nju ni psihijatar ne može pomoći.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora iznela ozbiljne tvrdnje o Anđeli

U toku je emisije ''Nominacije'' učesnici su birali između Anđele i Luke Majčice.

- Što se tiče Luke, prema meni nije imao te ispade. Klasičan je prevarant, ima to u sebi. Mislim da bi ovde svima j*bao mamu, da imaš tu sposobnost. On ima mišljenje o svima i uopšte nije lepo. O Anđeli imam izgrađeno mišljenje, nevezano za odnos sa Bojanom. Samo sebi želi dobro. Kad treba blatiće Bojanu i porodicu. Privlače je žene, to se vidi. Bojana je bila iskrenija sa svojim emocijama. Mislim da će opipati teren kad izađe i da će Bojana biti j*bena stranka. Sama si dopustila stvari iz svoje samoživosti. Ne treba joj psihijatar i njega bi lagala. Nije da nema empatiju, samo ima osećaj za sebe. Svaka drama sa Bojanom mi je veštačka. Nikad mi nije uputila uvredu, ali smatram da te stvari može da radi samo neko suštinski loš. Bojanu poštujem i otpočetka je ista. Iz poštovanja prema njoj, ostaviću Anđelu - rekla je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, www.profimedia.rs, ST/Dragan Kadić

Anđela Šparavalo ponovo zaratila s porodicom

Podesćamo, ova takmičarka "Elite" ponovo je udarila na svoje roditelje i to sinoć u emisiji "Nominacije". Nju su nominovali cimeri, a onda je ona otkrila da je sa 15 godina doživela nešto strašno, te navela da joj je porodica tada okrenula leđa.

Moram samo da kažem da sam samo posmatrala ljude koji su me izglasali po tome što su u obzir uzeli moj odnos sa porodicom i Bojanom. Samo ja znam šta mi se desilo s petnaest godina, niko nije bio tu za mene - kazala je Anđela, a na pitanje voditeljke Ivane Šopić da li su njeni roditelji bili tu za nju, nastavila je istim žarom:

Ne, niko nije bio. Ja sam komentarisala s majkom pre nekoliko godina istopolne odnose, prilikom čega je ona rekla kako oni nikada ne bi podržali, ali da me se ne bi odrekli. Nisu mi jasne stvari koje rade. Ja nekada želim da zaplačem, ali nemam snage ni za to. Bude mi jako teško da zaplačem.

S druge strane, Anđelina porodica, baš kao i Matora, tvrdi da je Anđela veoma sklona lažima, te da niko od njenih najbližih ne zna šta je to tako strašno što sada tvrdi da je doživela u ranoj mladosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading