BOG JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Anđelina majka brutalno odbrusila ćerki, evo zbog čega se slošilo njenom bratu!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo nema nimalo saosećanja za Anđelino pokajanje, ne može da prihvati sramotu koju im je nanelo njeno ljubakanje sa Bojanom.

BOG JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Anđelina majka brutalno odbrusila ćerki, evo zbog čega se slošilo njenom bratu!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Majka Anđele Šparavalo, Aleksandra Šparavalo, oglasila se nakon što je njena ćerka javno priznala da joj je teško zbog cele situacije koja se dešava sa porodicom.

Ona je Anđeli odbrusila nikad brutalnije, te joj poručila da se gnuša njenih poljubaca sa Bojanom Pavlović i da treba da je bude sramota prvenstveno zbog toga šta priređuje bratu. Posebno je naglasila da joj nikada neće oprostiti takvu izdaju. 

- Slušala sam jutros šta priča da je njoj teško tamo a ljubaka se javno. Sram je bilo, da li misli na brata kako to sve preživljava. Šta mu drugari kažu bolje da ne zna. Ovo što upropašćuje brata neću joj u životu oprostiti, a neće ni Bog - poručila je Anđelina majka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo se pokajala zbog odnosa s porodicom

Inače, Anđela je imala problem i sa partnerkom Bojanom zbog svoje emotivnsti prema porodici, koja u svakoj prilici vređa njen izbor i vezu s Pavlovićevom stavlja na stub srama. Ona se tokom emisije "Pitanja novinara" požalila zbog tog problema.

- Meni nije jasno da čuva čestitke koje su išle protiv našeg odnosa. Ona nije mogla da prepozna da li je to rukopis njenog oca, to mi nije jasno. Poenta je poruka čestitke - rekla je Bojana.

- Koliko je to unelo razdor među vama - upitao je novinar.

- Poenta je da nije pokazala neke stvari koje su potrebne za neki stabilan odnos - nastavila je Bojana.

- Njena majka govori da si je ti uplela u svoje kandže - rekao je Darko.

- Ja sam predator, kako da ne. Veoma sam jasna. Nikada se naša veza nije ni desila, da se eto ovakve okolonosti nisu poklopile. Ne mogu ja da budem predator, ako je meni Anđela prva dolazila u krevet - pravdala se Pavlovićeva.

- Kako komentarišeš to što je Anđelina majka rekla da ćeš ti posle "Elite" biti Anđeli biti otac, majka i plaćati fakutet - bilo je sledeće pitanje.

Republika

Foto: pink.rs

Bojana Pavlović tvrdi da će i napolju stajati iza Anđele

- Treba sramota da je bude. Kakav monstrum moraš da budeš da izbaciš svoje dete na ulicu. Ja ću biti iza Anđele i napolju i biti tu za nju i uz nju - kazala je Bojana.

- Osećam se kao da sam bila teret mojoj porodici. Ne znam, ja smatram da ništa užasno nisam uradila ako sam se zaljubila - zaključila je Anđela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading