MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO ALARMIRALA POLICIJU: Objavila PRETNJE koje dobija, sumnja da se iza njih krije Bojanina BIVŠA DEVOJKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Šparavalo pobesnela, odlučila da slučaj preda nadležnim organima!

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO ALARMIRALA POLICIJU: Objavila PRETNJE koje dobija, sumnja da se iza njih krije Bojanina BIVŠA DEVOJKA! (FOTO)

Foto: printscreen/ RTV Pink

Mesecima traje otvoreni sukob učesnice "Elite" Bojane Pavlović i roditelja njene devojke Anđele Šparavalo, koji ne podržavaju njihovu istopolnu vezu, zbog čega su se javno odrekli ćerke.

Bojana je nastavila da vređa Aleksandru Šparavalo, Anđelinu majku, a sinoć je izjavila i da će je tužiti. Aleksandra je putem Instagrama objavila da joj je inboks na ovoj društvenoj mreži zatrpan pretećim porukama Bojaninih ljudi i fanova. Sumnja da joj je jednu od poruka poslala i Bojanina devojka iz spoljnjog sveta.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandr Šparavalo

- Gospođo Aleksandra, vodite vaše ludo dete kući. Ja brinem o Bojani i volim je. Bojana dobro zna koji dogovor ima sa mnom. Vašu ćerku nema gde da dovede, jer će ona morati vašu ćerku da izbaci na ulicu, to vam ja garantujem životom - glasila je poruka, koju je Aleksandra prokomentarisala javno:

- Evo, sa čime se ja suočavam, jedna lezbejčina piše sa lažnog profila. Bolje da se oglasila javno, ovo je prevršilo svaku meru - poručila je mama Šparavalo.

Usledila je još strašnija poruka - ona u kojoj se navodi da pošiljalac zna gde Aleksandra radi, ali i gde joj mlađe dete, sin, ide u školu.

- A ti, jedna ženturačo, znam gde ti se salon nalazi i u koju školu ti ide sin, samo nastavi da vređaš Bojanu, videćeš kako ćete proći - glasila je poruka, koju je Aleksandra rešila da prijavi nadležnim organima.

- Ovo su javne pretnje, za ovo ću da vas prijavim. Sram vas bilo, pretite mom detetu, verovatno ste isti monstrum kao vaša draga Bojana. Samo vi pišite, što više pretećih poruka, to je gore po vas, a budite ubeđeni, iako se krijete iza lažnog profila, saznaće se ko ste - poručila je Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandr Šparavalo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
AlexRa

12.05.2024 16:53

Pazi kakvo izražavanje jedne gospođe!? Mene je sramota njene sramote! Verujem da je svima jasno na koju reč konkretno mislim.