MAJA POKAZALA ZUBE STANISLAVU, PA GA ODUVALA UŽIVO U PROGRAMU: Uskoro će proći kao Filip Car!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je saznala za Stanislavove poglede ka Mioni, pa mu momentalno očitala bukvicu.

MAJA POKAZALA ZUBE STANISLAVU, PA GA ODUVALA UŽIVO U PROGRAMU: Uskoro će proći kao Filip Car!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević iznenadio je učesnike video-snimkom na kom su zabeleženi tajni pogledi između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka

Na snimku koji je prikazan, moglo se videti kako su Stanislav i Miona razmenjivali poglede tokom jednog od emotivnih trenutaka u rijalitiju. Njihova gestikulacija i izrazi lica privukli su pažnju javnosti, te su mnogi počeli da nagađaju da li oni i dalje kriju emocije.

Iako nije otkriveno šta je tačno izazvalo ove poglede, oni su definitivno bili dovoljni da podstaknu brojne spekulacije i rasprave među fanovima rijalitija. Stanislav i Miona su već ranije bili predmet interesovanja javnosti zbog svojih odnosa u kući, ali ovo je svakako podiglo tenziju na viši nivo.

 

- Ja ga nisam pogledala te večeri nijednom. Kada se dešavalo da pogledam, ja kažem da jeste, sada nisam, tvrdim - rekla je Miona.

- Miljana je meni rekla kada smo izašle: "Je l' si videla da se Miona i Stanislav gledaju". Zaparalo mi je uši deo pesme: "oči su mi more jadransko". Ja na primer, pratim svaki pogled. Ne verujem da je gledao s namerom - rekla je Maja.

- Na toj žurki ne. Par puta kada sedne, baci pogled, ali ništa da gleda. Pogleda i makne pogled - rekao je Krofak.

- Sve sam videla, posle ispada da je Miljana budala. Nikada nisam izrekla laž, osim kada sam pričala o svojim ljubavima. Ša ne želi da se pomiri s tim, malo, malo, pa gleda u Mionu. Ja da hoću da ložim ljude, poludeli bi ovde ljudi. Ovo je istina, drago mi je što su ovo pustili, e zbog toga vide ljubav između Stanislava i Mione - rekla je Miljana.

- Ne mogu ja, ovo su tvoji prijatelji 12 godina - rekla je Miona.

- Ona (Miljana) mi nije prijatelj - rekao je Ša.

- Njeni roditelji će da te tuže, ona nema mira od tebe - rekla je Miljana.

- Vi ste razje**li vaše veze - rekao je Ša.

- Ako on primeti da ona gleda, znači da i on gleda, ispada tako. Ne mogu ja da vidim da me neko gleda, ako ja ne gledam. Da, može da se desi milion puta da pogledam koga ne treba, to može da se desi. Da li su pogledi slučajni ili nisu, to je druga stvar. Očito da ima nešto. Stanislav ima to da prizna - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading