OGLASIO SE OTAC OD ŠA! MIONI BI PORUČIO SAMO JEDNO! Više ništa neće biti isto posle ovoga!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša sada treba da stave vezu na pauzu ako je to ikako moguće i da sačekaju da finale prođe!

OGLASIO SE OTAC OD ŠA! MIONI BI PORUČIO SAMO JEDNO! Više ništa neće biti isto posle ovoga!

Foto: TV Pink/printscreen

Otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić kaže da neprestano prati rijaliti kako bi bio upućen u to šta radi njegov sin, a da bi njegovoj devojci Mioni Jovanović, poručio da mu samo da malo više prostora. 

- Naravno da sam ispratio šta se dešavalo u poslednje vreme. Neke stvari mogu da razumem, ali neke nikako ne shvatam, jer pričamo o ljudima koji su već odrasli, ne treba da se ponašaju kao tinejdžeri. Već sam nekoliko puta pričao da Nenad mora da da prostora i sebi, pa onda i Mioni jer oni očigledno ne mogu da funkcionišu u onako zatvorenom prostoru. To kažem zato što je on mnogo ljubomoran i svi muškarci u Mioninom okruženju su pretnja - rekao je Zoran, pa je objasnio šta bi bilo najbolje rešenje da paru krene na bolje:

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Zoran, Miona i Nenad Aleksić

 

- Miona i Ša sada treba da stave vezu na pauzu ako je to ikako moguće i da sačekaju da finale prođe. Mislim da bi im veza bila odlična da su napolju, a ovak kad su tu sadašnji i bivši, ko već sve ne, samo mogu da se prolongiraju problemi. 

Podsećamo, Miona nije neko ko ne zna šta je ozbiljna veza. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Ša sa ocem Zoranom Aleksićem

 

Miona Jovanović iza sebe ima nekoliko veza koje su bile ozbiljne i umalo su se završavale brakovima, ali uvek je ona bila ta koja je prekidala, uništavala i završavala. Ili ih je varala ili je htela nešto drugo ili su se dešavale užasne stvari u kojima su ljudi zamalo gubili glave. Naime, kada je imala 17 godina i još bila u srednjoj školi, smuvala se s mladićem koji je od nje bio stariji sedam godina. Taman formiran kako treba, znao je šta želi. Bio je iz imućne porodice i spreman za ženidbu. Ona mu se mnogo dopala, a i njegovi su bili saglasni da su super par i da može biti nešto ozbiljnije između njih - rekao je nedavno nekadašnji prijatelj pevačice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vanja

07.05.2024 15:52

vas sin je primer za sve 45 godisnjake kako treba da se ponasaju kada ljube 20g mladju koku od sebe.nenad je bog nenad je genije a ne dejo savicevic.

Odgovori 2 20
istina

08.05.2024 11:10

@vanja - mora da i ti vanja imas 17 god. cim je saban za tebe bog... tvoje razmisljanje bas nikoga ne cudi...

Odgovori 13 1
SAVA

12.05.2024 04:22

SIN TI JE J..ENI PSIHOPATA NARCIS NA KUB