VULETIĆ SRAMNO NAHVALIO NANELIJA ZBOG UDARANJA LAZAREVIĆA! Evo šta je poručio!

Autor:

Sport

19.05.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne baš prikladna objava...

VULETIĆ SRAMNO NAHVALIO NANELIJA ZBOG UDARANJA LAZAREVIĆA! Evo šta je poručio!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Kako se na snimku vidi, u trenutku kada Naneli prolazi pored Zvezdine svlačionice iz nje izlazi baš Lazarević. Njih dvojica razgovaraju, a onda izlaze iz kadra dalje kroz hodnik. U tom hodniku Arene očigledno udara Lazarevića. Zatim se vide kako iz svlačionice izlaze ostali košarkaši Zvezde i očigledno ih razdvajaju.

U međuvremenu su oba kluba iznela svoje stavove o snimcima sa sigurnosnih kamera u Areni, a oglasio se i nekadašnji potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, poznat po čestim ispadima.

Nek' je tvojoj majci hvala - napisao je Vuletić, koji očigledno likuje zbog svega što se dogodilo.

Podsetimo, košarkaši Partizana dočekaće večeras Crvenu zvezdu u trećem meču finala AdmiralBet ABA lige sa samo jednim ciljem, da pobedom produže seriju. Ako u tome uspeju, crno i crveno beli će igrati još jedan duel pred grobarima, a pre eventualne majstorice pred delijama. U suprotnom, Zvezda će "ometlati" Partizan i sa 3-0 u seriji vratiti pehar u svoje vlasništvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marko

19.05.2024 19:13

Ljudi sto ste ocekivali od srpskog drobara i grobara smrad uvek smrad pa i sada

Odgovori 10 4
Gepard

20.05.2024 15:13

@Marko - Biće da mu se Naneli sviđa pa ima rašta zahvaliti se njegovoj majci.Za takvu glupost mogu se mu zahvaljivati i braniti ga jedino takvi paranoidni šizofreniki i poneki političar poput Marjana Rističevića.