BRESKVICA PROŠLA KROZ PAKAO: Urnisali su je UVREDAMA, haos nije prestao!

Autor:

Zabava

19.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica priznala da je nakon "Pesme za Evroviziju" pretrpela linč na društvenim mrežama!

BRESKVICA PROŠLA KROZ PAKAO: Urnisali su je UVREDAMA, haos nije prestao!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Breskvica

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica bila je jedna od učesnica ovogodišnjeg takmičenja "Pesma za Evroviziju", gde je sa svojom numerom osvojila drugo mesto. Iako je takmičenje prošlo, komentari i dalje pristižu, ali Anđela ne dozvoljava da je to omesti u svom radu.

- Nije stalo, nije istim intenzitetom, ali uglavnom mi sada dolaze poruke podrške. Nekada je bilo raznih komentara i svega, a sada su isplivali dobri komentari. Bilo je zlih komentara i uvreda, ali trudim se da pratim samo one lepe. Ne čitam ružne komentare jer puno radim. Na Instagram okačim ono što želim i pročitam šta mi fanovi pišu - priznala je, pa otkrila da li će se i sledeće godine prijaviti za Pesmu za Evroviziju:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Breskvica progovorila o učešću na Pesmi za Evroviziju

- Teško. Zapravo ne, to je stvar koju sam želela da pokušam, pokazala sam ono što sam želela i nema apsolutno potrebe da se pojavljujem.

Tokom takmičenja dosta komentara podrške je dobila od kolege Slobe Radanovića.

- Meni mnogo znači svaka podrška starijih kolega, pogotovo koje ja poštujem i slušam i milion puta sam im zahvalila privatno - rekla je Anđela, pa se osvrnula na podršku svojih najmilijih:

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Ignjatović Breskvica

- Moja porodica je ponosna i vrlo im je drago što je tako, brata vodim često sa mnom, upoznajem ga sa ljudima i drago mi je što uz mene ima priliku da vidi sve to. On sve to voli. Sigurno mu pišu i devojke, ali ne ulazim u to.

Breskvica je otkrila i šta se dešava na ljubavnom planu:

- Srećna sam u ljubavi i osmeh je tu. Osmeh uvek moramo imati, ne bi bilo u redu da sam došla namrgođena, ali u svakom slučaju imam mnogo razloga da se smejem i u dubini duše sam srećna - poručila je za Blic. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading