ASMINOVA MAJKA OBAVILA POZIV SA STANIJOM! Zbog NJE je saznala ŠOK ISTINU o Durdžićevom životu sa Aneli Ahmić!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otkrila istinu o kontaktu sa roditeljima Asmina Durdžića.

ASMINOVA MAJKA OBAVILA POZIV SA STANIJOM! Zbog NJE je saznala ŠOK ISTINU o Durdžićevom životu sa Aneli Ahmić!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Starleta Stanija Dobrojević u emisiji ,,Premijera - vikend specijal" otvorila je dušu o pomirenju sa Asminom Durdžićem, bivšim suprugom Aneli Ahmić. Stanija je otkrila da je Asmin postao drugi čovek uz nju, da je krenuo da trenira i da je izgubio 25 kila. 

Međutim, pored istine o pomirenju, Stanija Dobrojević je otkrila i da je sve vreme bila na vezi sa Asminovim roditeljima, dok je bila u Americi. 

Foto: RTS Pink printscreen

Stanija Dobrojević

 

- Ne treba njemu žena da mesi pite, jer bi ostao debeljuško, sa mnom je smršao 15 kilograma, a onda još 10 kila. Sada je novi čovek, uopšte više nije, ono su mišići, čovek se za ove meseci transformisao. Ima one obraščiće, izgleda bucmast, ali nije... Njegovi roditelji... Ja sam se sa njima intezivno gledala, slušala, imali su divan pristup prema meni, dok se sve ovo nije desilo... Majka mu je rekla da kaže, pa dan pred polazak u Majami, mi je rekao da ima dete, ja sam mu spustila slušalicu, ali sam prešla preko toga i onda, posle mesec dana se ta žena pojavi kod nas na televiziji - otkriva Stanija Dobrojević za Pink. 

 

- Ovo nije moj scenario, ali živim! Čekam da sve bude gotovo, ne mogu glavom kroz zid, tako da, polako, neka prođe vreme, sve će vreme pokazati. Za svakog prethodnog sam mislila da je to taj, ali sad neka ide polako -  priča naša najpoznatija starleta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading