OVO JE JANJUŠEVA RASPEVANA MALA, NIJE ŠALA: Da li prepoznajete devojčicu sa slike, sa samo ŠEST godina se oprobala kao PEVAČICA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njenom privatnom životu, brojnim skandalima i turbulentnim ljubavnim odnosima, danas bruji ceo region.

OVO JE JANJUŠEVA RASPEVANA MALA, NIJE ŠALA: Da li prepoznajete devojčicu sa slike, sa samo ŠEST godina se oprobala kao PEVAČICA (VIDEO)

Foto: ptinskrin youtube

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić već mesecima je glavna tema rijalitija, otkako je ušla u Belu kuću kao prevarena žena do momentra kada je uplovila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i sada kada se njen bivši Asmin Durdžić javno izjasnio o njihovom odnosu.

Republika

Foto: ST/P.Divac, ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić u "Eliti" uplovila u ljubavnu romansu sa Janjušem

Dok region bruji o tome da li je bolja ili gora od svoje rivalke Stanije Dobrojević zbog koje ju je bivši partner navodno ostavio, često se polemiše o njenom potpuno izmenjenom izgledu. Naime, Aneli je imala mnoge korekcije na licu, pa joj se spočitava da ništa više prirodno na njoj nije ostalo, a kako voli da privlači pažnju komentariše se i da želi da stekne popularnos veću nego što je ima starleta zbog koje je njena ćerka, kako voli da ističe, ostala bez oca.

Međutim, Ahmićeva je u centru pažnje navikla da bude još od ranog detinjstva, o čemu svedoči snimak koji ovih dana kruži društvenim mrežama.

Republika

Foto: ptinskrin youtube

Aneli Ahmić se sa šest godina oprobala kao pevačica

Naime, Aneli je, kao mala, nastupala na pevačkom zboru "Mali raspjevani Dubrovnik" sada već davne 1996. godine. 

Tada je, logično, izgledala potpuno drugačije, a da li se može prepoznati da je na slici šestogodišnja Aneli procenite sami.

- Išla sam na "Mali raspjevani Dubrovnik", tamo sam pevala. U pitanju je zbor, pevala sam, mama me je vodila. Imala sam šest godina, mama mi je zalepila tetovažu preko cele ruke! Imala sam svoju solo pesmu, kao dete sam išla na zbor - prisetila se Aneli u emisiji Darka Tanasijevića.

Kako je izgledala i zvučala može se videti u snimku ispod od 13. minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

12.05.2024 17:41

Aneli je preslikana majka Jasna! Ako ništa, jasno je kao dan da je operisala kukast nos (prilično loše urađeno), kao i da je npumpala prirodno tanke usne!