ZOLA VRAĆA MIR MILJANINOJ NAPAĆENOJ DUŠI: Posle ovoga joj neće trebati ni hodža ni pop (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić za Kulićku čuva specijalnu ikonu, da se pred njom pomoli kad izađe iz "Elite", tvrdi njihov zajednički prijatelj.

ZOLA VRAĆA MIR MILJANINOJ NAPAĆENOJ DUŠI: Posle ovoga joj neće trebati ni hodža ni pop (FOTO)

Foto: Pink, ATA Images

Dok Miljana Kulić u "Eliti" gotovo svakodnevno krizira, njen bivši partner Lazar Čolić Zola, za kog je ona posebno emotivno vezana, napolju je posvećen različitim aktivnostima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić u Beloj kući često ima smenu raspoloženja

Tako u poslednje vreme reklamira radnju za ručnu izradu ikona, pa su mnogi to povezali sa Miljaninim sve češćim izjavama da će po izlasku iz rijalitija morati ponovo da ide po manastirima i traži spas u veri i molitvi, a ako joj ni to ne upali, priznala je da će otići čak i kod hodže, kako bi kod njega pokušala da svojoj duši vrati mir.

- Miljanine emotivne lomove svakako svi povezuju sa Zolom, pa tako i njegove objave na društvenoj mreži neki prepoznaju kao njegov odgovor na sva ta njena stanja. Pošto reklamira ikone, sigurno može i da odvoji neku specijalno za svoju Milju, te da joj je preda po njenom napuštanju Šimanovaca. Možda joj posle toga neće trebati ni popovi, ni hodže - prokomentarisao je zajednički prijatelj nekadašnjeg ljubavnog para. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Lazar Čolić Zola reklamira ikone

Iako je Zola po napuštanju rijalitija dosta distanciran od javnosti, njegove fanove i dalje intrigira sve u vezi njega, ali i potencijalne mogućnosti povratka u rijaliti, pa i obnavljanja veze sa Kulićkom. 

Od njegovog povratka u Srbiju mnogi su bili znatiželjni da saznaju gde se nalazi i šta radi.

Kako na svom Instagramu često otkriva lokacije na kojima se nalazi korisnici društvenih mreža ga u stopu prate i iščekuju neke novosti o njemu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading