MILJANI KULIĆ UKINUTI INTIMNI ODNOSI I ALKOHOL: Bez ovoga ne može da nastavi učešće u RIJALITIJU, sledi diskvalifikacija?!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su mnogi zaključili, Miljana Kulić sve češće eskivira učešće u programu, zbog čega su fanovi zabrinuti da bi se mogla diskvalifikovati.

MILJANI KULIĆ UKINUTI INTIMNI ODNOSI I ALKOHOL: Bez ovoga ne može da nastavi učešće u RIJALITIJU, sledi diskvalifikacija?!

Foto: Printskrin

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", a potom se vratila u rijaliti, gde je uplakana otvorila dušu Drvetu mudrosti. Miljana je priznala da joj nije dobro ovih dana, te je zatražila jednu stvar, a Drvo ju je odbilo.

- Hej, Drvo. Dosadno mi je, smorih se živa. Došla sam malo da popričamo i da mi ispuniš jednu želju. Buđoli je rođendan uskoro, pa mi je Buđolina rekla da nisam pozvana. Ne bih ni došla. Najsrećnija bih bila da Željko i on budu zajedno. Mislila sam da Željko dođe drugog maja, pa da vidim kako bi odreagovao. Da vidim da li će Željko da ga prepozna i ako mogu da mu vratim taj osećaj. Ako moji roditelji dozvole, to bi bila moja želja. Da se Željko veseli i da dođe. Naravno, ako moja majka dozvoli, jer nas on svaki dan ponižava zajedno sa onom svom vešticom. Nisam srećna, Drvo - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

Miljana danima ne dolazi sebi i nekoliko puta dnevno pokušava da iznudi razgovor sa produkcijom, s obzirom da je, kako i sama naglašava, veoma nesrećna, a mnogi pretpostavljaju da je Lazar Čolić Zola razlog ovakvog njenog stanja.

Pre početka današnje emisije, Miljana se osamila u dvorištu, kod garaže, gde je zapomagala na sav glas, a sakrila se od svih, kako je ukućani ne bi videli uplakanu, jer smatra da oni samo koriste njenu slabost za crnim stolom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

02.05.2024 05:42

KONAČNO...U SVAKOM POGEDU...ŠTA REĆI...ZLO U SVAKOM POGLEDU...

JA

02.05.2024 06:43

Ona je napravila ruglo od Elite i odavno je trebalo da bude izbacena !!!