TOTALNO UNIŠTENJE NENADA ALEKSIĆA ŠA, REPERU SE OBISTINILA NAJGORA NOĆNA MORA: Prizor u spavaćoj sobi ga je doveo do nervnog sloma!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spavaća soba totalno demolirana zbog Nenada Aleksića Ša.

TOTALNO UNIŠTENJE NENADA ALEKSIĆA ŠA, REPERU SE OBISTINILA NAJGORA NOĆNA MORA: Prizor u spavaćoj sobi ga je doveo do nervnog sloma!

Foto: youtube.com/pink.rs

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša mesecima "ratuju" u Eliti, a sinoć je sukob eskalirao, kada je, nakon uzbudljive žurke, Stanić krenuo sa provokacijama, a onda se sve popelo na viši nivo, pa je reper pomahnitalo bacao hranu i gađao mlađeg cimera.

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

Kada je Nenad Aleksić Ša ušao u spavaću sobu i video da mu je Uroš polio krevet, on je odmah počeo da urla na njega i ušao je u crveno.

 

- Ja sam tebe polio da ti operem obraz, ali ni Dunav ni Sava ne mogu da ti to operu. Zvezda si, ali u ku**u. Zvezda je Vesna Zmijanac, Zorica Marković, Zorica Brunclik - rekao je Uroš, a onda je Miljana prosula Aleksićevu hranu, te je on počeo njom i da je gađa.

Kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen. U sve se umešala i Miljana Kulić, nakon čega je nastala totalna pometnja na imanju, a Ša je za sve okrivio Mionu.

Reper je nervozno šetao imanjem, psovao i vređao Stanića, kao i brojne ukućane, koji su stali na Uroševu stranu, iako on smatra da je bio isprovociran. Poliven krevet ga je doveo do ludila, a gledaoci su ostali šokirani Aleksićevim ponašanjem, s obzirom da nikada nije pokazivao svoju agresivnu stranu, iako ga je Mionina baka nazvala agresivcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading