ŠA IZVODE IZ ELITE ZBOG TUŽBE: Aleksić se izlanuo, Miona ga ubeđuje da ne napušta rijaliti!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je zahtevao da ga hitno izvedu iz Elite.

ŠA IZVODE IZ ELITE ZBOG TUŽBE: Aleksić se izlanuo, Miona ga ubeđuje da ne napušta rijaliti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša mesecima "ratuju" u Eliti, a sinoć je sukob eskalirao, kada je, nakon uzbudljive žurke, Stanić krenuo sa provokacijama, a onda se sve popelo na viši nivo, pa je reper pomahnitalo bacao hranu i gađao mlađeg cimera.

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

Kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen.

U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

Nakon ovog sukoba je reper odlučio da tuži Miljanu Kulić, pa je napravio dramu i tražio da ga momentalno izvedu iz rijalitija, ne bi li podneo tužbu i odmah se vratio, jer brine da će Mionu Jovanović okrenuti protiv njega i ubediti je da joj je neveran:

- Hoću da me izvedu, ali da se vratim, jer će posle da te lažu kako sam ti neveran i da ti truju mozak. Odmah da me izvedu - vikao je Nenad Aleksić Ša na sav glas.

 

 

Incident je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su osudili postupak Miljane Kulić. Ovaj novi sukob samo je nastavak tenzija koje često kulminiraju među učesnicima rijalitija "Elita", a reakcije publike ne prestaju da se javljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

15.05.2024 19:18

niko ne komentariše što je Ša, na očigled obezbeđenja, dva puta ošamario u hodu Uroša! Da ne pominjem da ga je nedavno vukao za kosu i oborio na zemlju! Matori iskompleksirani i propali ološ!!!