OGLASILA SE MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO! BOJANI POSLALA BRUTALNU PORUKU! Evo o čemu je sada progovorila!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodno neka Bokica priča, ja ću lično da joj uplatim glumu, a kum će da joj da dodatne časove, navela je Sandra.

OGLASILA SE MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO! BOJANI POSLALA BRUTALNU PORUKU! Evo o čemu je sada progovorila!

Foto: Pink

Majka učesnice Elite Anđele Šparavalo, Sandra Šparavalo, objavila je na društvenim mrežama poruku upućenu Bojani Pavlović, partnerki svoje naslednice, koju nikako ne simpatiše, pa je navela da se Anđela sve vreme igra sa njom, kao i da je odlična glumica. Ona je takođe naslednici poručila da u javnost iznese šta god da joj je na njenoj napaćenoj duši. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Pucaj Boko šta god ti je na srcu i toj napaćenoj duši. Anđa, mamina glumica, prevazišla je ovog puta i sama sebe, za oskara je - napisala je Aleksandra.

Nakon njenog oglašavanja na društvenim mrežama, kontaktirali smo je kako bi nam objasnila celu situaciju gde je ona iznela sve što joj je na duši:

Foto: Instagram printscreen

Objava majke Anđele Šparavalo

 

- Slobodno neka Bokica priča, ja ću lično da joj uplatim glumu, a kum će da joj da dodatne časove. Shvatila sam da se Anđela igra sa Bokicom. Doći će mama po nju. Oduševila me je kako se igra sa Bokicom. A Bokica neka sklapa kockice u glavi. Šaljem Anđeli veliki zagrljaj kako se lepo igra. Sve će mama da joj kupi ima da izgleda kao kraljica u narod pita. Ima da uživa kod mame a ne da bude slepica kao Bojana da je tera da bere jabuke. Jedva čekamo da Bokica iznese prljavštinu o nama da vidimo ko će kome da se use*e u život.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Inače, na nedavnoj debati u "Eliti" takmičari su pričali da li u ljubavnom odnosima treba biti podmukao ili ne, a posebnu pažnju privuklo je obraćanje Bojane Pavlović, koja je iznela da ima brojne detalje o životu porodice svoje partnerke Anđele Šparavalo.

- Mene je Anđelina porodica uplela u neke njihiove budalaštine. Imaju sreće jer nisam rekla neke stvari. Time bi im se us*ala u život. Za mene su ti ljudi klasični foliranti - kazala je Bojana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading